PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

ODEON WORLD TRAVEL turistička agencija

Telefon: 021/ 66 22 270
Telefon: 060/ 66 22 272
Fax: 021/ 66 22 270
Adresa: Železnička 9 (pasaž), Novi Sad
Email: novisad@odeontravel.rs
Web: www.odeontravel.rs
ODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencije

ODEON WORLD TRAVEL:organizacija i prodaja letnjih i zimskih aranžmana,organizacija seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu kao i prodaja domaćih i međunarodnih avio karata.Španija,Grčka,Turska,Bugarska,Slovenija,Austrija, Italija,Francuska

U ODEON WORLD TRAVEL  ponudi ćete naći gradove Evrope: Barselona, Beč, Istanbul, Lisabon, Pariz, Rim, Madrid, Andaluzija ...kao i daleke destinacije: Dubai, Malezija, Bali, Singapur, Tajland...
Obezbedili smo i nezaboravno opuštanje u slovenačkim termama kao deo jedinstvenog „Wellness & Spa“ programa, koji predstavlja prvu takvu ponudu na našem tržištu.

ODEON WORLD TRAVEL ponuda za leto 2015.: Španija, Turska, Španija, Italija, Kipar, Malta, Egipat, Tunis, Bugarska, Hrvatska, Crna Gora ...

Izdvajamo:

Španija:Andaluzija - Costa de Almeria, turistička oblast u istočnoj Andaluziji, nova je turistička zona za naše putnike. Omiljena destinacija za odmor, kako zbog 300 sunčanih dana tokom godine, tako i zbog čistog mora, lepih, peščanih plaža,  nagrađivanih plavom zastavicom za kvalitet. Ovoj oblasti pripada oko 270 km obale, koja se proteže između dve provincije – Granada na jugozapadu i Murcia na severoistoku.

Turska: Alanja, Bodrum, Kušadasi …
Alanja - beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.
Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri.
Grčka - Halkidiki
Poluostrvo Halkidiki se prostire na severu Grčke okruženo Egejskim morem sa ukupno 500 km obale. Čine ga tri poluostrva ili prsta: Kasandra, Sitonija i Atos (poznatiji kao Sveta Gora).
Kasandra - najzapadnije poluostrvo Halkidikija ili „prvi prst“, dugačko je oko 50 km i široko oko 10 km. Neka od najpoznatijih turističkih mesta su: Nea Flogita, Possidi, Kalithea, Kriopigi, Hanioti, Pefkohori ... pružaju sve mogućnosti za prijatan, lep i nezaboravan odmor: prijatna klima, velika površina borove šume, kristalno bisto more.
Sitonija - uzbudljiv pejzaž poluostrva Sitonija idealan je za zaljubljenike u prirodu koji žele da pobegnu od civilizacije i svoj odmor provedu u tišini. Pleni neprekidnim nizom ribarskih sela, živopisnim malim lukama, nenaseljenim plažama, okružena stablima borovih šuma i velikim brojem hotela. Poznata po letovalištu Neos Marmaras, Sitonija obiluje i malim mestima kao što su:Porto Kufo, Nikiti, Metamorfosi, Sikia, Sarti, Vurvuru, Parga.
Ouranoupolis ili „Nebeski grad“ predstavlja kapiju kroz koju se ulazi u nezavisnu državu Svetu Goru.
Ostrva Grčke:
Kefalonia je najelitnije Jonsko ostrvsko letovalište sa modernim hotelima i luksuznim vilama smeštenim u turističkim oazama.
Krf - ostrvo spada u jonsku grupu ostrva. Na ostrvu je zasađeno bujno zelenilo, pa ga zovu i „Zeleno ostrvo“. Krfske obale su veoma lepe, sa skrivenim uvalama i peščanim plažama.
Krit - najveće grčko ostrvo, obeležava granicu između Evrope i Afrike. Priroda Krita je čudesna - u samom centru se dižu planine, u njihovim dolinama su polja maslina, pomorandži i vinove loze, dok su duge peščane ili šljunkovite plaže isparcelisane grebenima. Glavna turistička mesta su: Hersonisos, Retimno i Hanja. Najlepše od svega su kilometrima duge peščane i šljunkovite plaže i čisto, toplo more.
Rodos - glavni grad Rodos nalazi se u severnom delu ostrva. U gradu se nalaze prostrane široke ulice, parkovi kao i mnoge moderne građevine, hoteli i prodavnice zajedno sa neoklasičnim građevinama. Grad je poznat po bronzanom kipu Kolosu-bogu sunca koji se ubraja u Sedam svetskih čuda.
Tasos - 160 km udaljen od Soluna i samo par kilometara od kopna, a iz luke Keramoti do njega se stiže trajektom za manje od 40 minuta. Teško je opisati lepotu peščanih plaža i kristalno čistog mora, čije se boje prelivaju od sveto plave do tamno zelene. Očaraće Vas beskrajno zelenilo gustih maslinjaka i nepreglednih borovih šuma koje se spuštaju skoro do samih plaža.

Izbor savršene destinacije za Vaš odmor je uvek velika dilema, ali ODEON WORLD TRAVEL je uvek spreman da Vam pomogne i preporuči svojim iskustvom i savetima odredište koje je idealno baš za Vas!

ODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencijeODEON WORLD TRAVEL turistička agencija Turističke agencije