PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Trofej doo - pehari, plakete, medalje

Telefon: 021/ 6301 402
Telefon: 069/ 55 99 597
Telefon: 065/ 95 99 597
Fax: 021/ 6 301 401
Adresa: Vladike Ćirića br. 12, Novi Sad
Email: info@trofej.com
Web: www.trofej.com
Trofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska oprema

TROFEJ:Izrada pehara,plaketa,medalja.Pehari,trofeji,medalje,plakete,odlikovanja,počasne nagrade.Graviranja logoa,grbova,termo-press postupak u boji na plaketama

Predstavljamo Vam Trofej d.o.o. iz Novog Sada, čija je delatnost distribucija pehara, trofeja, medalja i plaketa. Naši proizvodi se odlikuju proverenim kvalitetom od ekskluzivnih proizvođača iz Italije, odabranog kvalitetnog materijala i unikatnog italijanskog dizajna, veoma cenjenog u svetu.

Posetite nas u našem prodajnom Trofej Centru u Novom Sadu i uverite se u širok asortiman naših proizvoda po povoljnim cenama.

Vršimo uslužno graviranje CNC mašinom i laserom, kao i termo-press postupak u boji na plaketama.

Brzo, kvalitetno i u kratkom roku ispunjavamo vaše zahteve.

Odlikovanja, počasne nagrade i priznanja za ostvarene rezultate u sportu, poslovnom svetu ili humanim aktivnostima, sastavni su deo tradicionalnog i modernog društvenog protokola. Ako se bavite organizacijom sportskih događaja, biće Vam potrebne medalje za takmičare. Ako organizujete sajamska dešavanja, biće Vam potrebne plakete i pehari za izlagače. Čime god da se bavite, neophodno je da učesnicima u događaju koji organizujete pružite to zadovoljstvo primanja priznanja za postignuto.

Trofej centar obezbeđuje svojim klijentima proizvode od najkvalitetnijih materijala, kao i usluge graviranja logoa, grbova i ostalih oznaka. Dugogodišnje iskustvo i stručnost nam pomaže da i Vama ponudimo sve što je potrebno za počasne prilike. Proizvodnja i prodaja trofeja, pehara, priznanja, plaketa, sportskih figura, statua i medalja, kao i prateća oprema (kutije za medalje, drvene podloge za izlaganje plaketa na zid, ramovi u starom zlatu za plakete) je delatnost u kojoj smo čest i rad odabir onih koji žele da imaju proizvode trajne vrednosti i sjaja.

PEHARI
Izrada pehara se vrši u dve klase:
- Economic Class
- Exclusive Class
Pehari su prepoznatljivog italijanskog dizajna i načinjeni su od visokovrednih materijala, sa sertifikatom o kvalitetu. Krasi ih elegancija linija i oblika, kao i utisak koji ostavljaju i na Vas, i na one kojima ćete ih uručiti. Ekskluzivni pehari su u dimenzijama od 15 do 56 centimetara, a ekonomični od 13 do 39 centimetara.

PLAKETE
Izrada plaketa se vrši livenjem u različitim veličinama i oblicima. Materijali koji se koriste u proizvodnji su mesing i aluminijum, a isporučuju se na drvenim podlogama ili kutijama. Svaka plaketa može da ima i pločicu sa tekstom koji klijent odredi. Plaketa je odličan način da prema nekome iskažete zahvalnost ili pohvalite njegove uspehe. Modernog dizajna i ukusno izlivena biće lep ukras na zidu, a možete i da je uručite sa ramom u starom zlatu.

MEDALJE
Izrada zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja sa pratećom opremom, trakama i vrpcama različitih boja, predstavljena je u više dimenzija, u rasponu od 42,5 do 60 milimetara. Četvrtaste medalje se izrađuju u dimenzijama od 52x52 milimetara. Trofej centar proizvodi sportske aplikacije za medalje u više od 100 uzoraka, pri čemu je moguće izraditi aplikacije sa Vašim logoom i nazivom kluba.

SPORTSKE FIGURE I STATUE
Izrada sportskih figura i statua se vrši u dimenzijama od 13 do 30 centimetara visine. Iz niza figura izdvajamo figure košarkaša, gimnastičara, plesača, boksera, plivača, konja preponaša, bicikliste.

KOMPJUTERSKO GRAVIRANJE
Trofej centar vrši i kompjutersko graviranje na pločicama, satovima, olovkama i zlatu. Savremena laserska metoda i CNC mašina omogućavaju nam da Vam isporučimo plakete u boji, kao i logotipe.

Brzo, kvalitetno i u kratkom roku ispunjavamo Vaše zahteve.

Trofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska opremaTrofej doo - pehari, plakete, medalje Sportska oprema