PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Restoran LUGARNICA, Iriški venac

Telefon: 022/ 46 31 25
Telefon: 063/ 51 96 59
Adresa: Iriški venac bb, Fruška gora
Email: restoranlugarnica@gmail.com
Restoran LUGARNICA, Iriški venac Restorani

Restoran LUGARNICA,Iriški venac:jela po porudžbini,riba,jela od divljači:paprikaš(mešano srnetina i divlja svinja),špikovan srneći but u sosu od pečuraka,kobasice od divljači.Jela sa roštilja:ćevapi,pljeskavice,ražnjići,krmenadla,punjena pljeskavica

Između dve reke, Dunava i Save nalazi se predivan nacionalni park Fruška gora u kome se na Iriškom vencu nalazi restoran LUGARNICA.

Fruška gora je dominantna reljefna celina na jugu Panonske nizije i neponovljiv prostor bogate i očuvane prirode.
Raznolik sastav stena, jedinstven oblik koji daje pejzažu, vode, bujne šume i otvorena staništa u okruženju, raznovrstan živi svet i prepoznatljiv ljudski pečat, uklopljeni i nadovezani jedno na drugo čine Frušku goru osobenim i dragocenim biserom, nadaleko čuvenim.

Fruška gora je 1960. godine proglašena Nacionalnim parkom.

Restoran LUGARNICA smešten je u samom srcu Fruške gore, na nadmorskoj visini od 470 m. Nalazi se na putu M21, od Beograda je udaljen oko 50 km, a od Novog Sada oko 15 km.

Okružen borovom, jelovom i hrastovom šumom i obavijen opuštajućim mirisom lipe, restoran LUGARNICA pruža Vam mogućnost apartmanskog smeštaja kao i uživanje u specijalitetima od divljači i domaćoj sremskoj kuhinji.

Pored odmora u prijatnom ambijentu restorana LUGARNICA, organizujemo i izlete po Fruškoj gori i obilazak 18 manastira koji spadaju u najveće duhovno istorijske spomenike u našoj zemlji.

Na meniju su jela po porudžbini, riba, roštilj i jela od divljači: paprikaš (mešano srnetina i divlja svinja), špikovan srneći but u sosu od pečuraka, kobasice od divljači.

Jela sa roštilja (ćevapi, pljeskavice, ražnjići, krmenadla, punjena pljeskavica sa pečurkama i kačkavaljem, mešano meso). Od piletine belo meso i batak.

Od ribe file soma, dimljeni fileti pastrmke i pastrmka u komadu.
Tu je i ramstek na lovački način, biftek, natur šnicla sa pečurkama, Karađorđeva šnicla, svež file i dimljeni file.

Ostao je zapis jednog gosta, a mi ga navodimo:

Restoran LUGARNICA treba posetiti zbog  ukusne hrane, ljubazne usluge i predivnog  ambijenta.

Restoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac RestoraniRestoran LUGARNICA, Iriški venac Restorani