PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

RESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica

Telefon: 022/ 46 15 24
Telefon: 063/ 33 34 05
Adresa: Iriški venac, Bolnička bb, Fruška gora
Email: arena022@yahoo.com
Web: www.oppidulum-arena.com
RESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica Restorani

Restoran ARENA,Iriški venac:internacionalna,mediteransko kontinentalna kuhinja,domaća kuhinja,jela iz šume(pečurke, puževi, žabe),roštilj,jagnjeća čorba,čorba od pečurki

Restoran ARENA je udobno smešten na vrhu Fruške Gore na samom Iriškom vencu i garantuje vam odličnu zabavu u prirodi uz najbolju internacionalnu kuhinju.
U ponudi restorana ARENA naći ćete ukusne specijalitete pripremljene od prirodnih namirnica koje rastu u nacionalnom parku Fruška Gora kao i zabavu u vidu koncerata i filmskih projekcija.
Restoran ARENA pruža usluge osveženja duha i tela kroz rekreativni odmor i relaksaciju na najlepšem delu Fruške Gore (prevoj Iriški venac).

Noćna ponuda donosi multimedijalno iskustvo u priridnom okruženju borove šume, dobru zabavu za zaljubljene i garantovanu diskreciju.

Naša internacionalna, mediteransko - kontinentalna kuhinja, uz tradicionalnu domaću kuhinju sa eks Yu prostora, ispunjava želje i najzahtevnijeg gosta.
Restoran ARENA nudi bogat izbor jela iz šume (pečurke, puževi, žabe...)

Pored odlične kuhinje, u restoranu ARENA možete uživati i uz čašu dobrog vina, egzotičnim koktelima ili U kafi i čaju u prirodi.

Restoran ARENA Vam nudi:

- hladna i topla predjela (arenina hladna plata, spaghetti con funghi, vinogradarski puževi a La mod, žablji bataci a la mod)
- pasulj sa kobasicom, pasulj prebranac, gljivarska čorba, jagnjeća čorba, riblja čorba
- pohovani škembići, srneći gulaš sa testeninom, srneći stejk, teleći medaljoni, punjena istarska šnicla
- jela sa roštilja

Neizostavno treba probati (ako ne pomogne, neće škoditi) i AFRODIZIJAK jela:

- Ptičije gnezdo

- Kaneloni sa puževima

- Ravioli punjeni puževima

- Salata od gljiva ...

U ponudi imamo fruškogorska i druga kvalitetna vina, sokove, tople napitke, a nađe se i nešto žestine (domaće rakije, wisky, brendi).

Za detaljniji pregled pogledajte naš JELOVNIK sa CENOVNIKOM.

Posetite nas i uživajte u našoj hrani i sadržajima.

Osoblje restorana ARENA Vas očekuje.

RESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica RestoraniRESTORAN ARENA,specijaliteti od prirodnih namirnica Restorani