PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

SVEČANA SALA DM

Telefon: 063/ 563 562 Mladen
Telefon: 065/ 221 94 24 Dragan
Adresa: Futog, Rumenačka 15 (bivši Kurjak), Novi Sad
Email: restorankurjakplus@yahoo.com
SVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslave

U Svečanoj sali DM (bivši Kurjak) organizujemo: venčanja, svadbe, krštenja, ispraćaje, rođendane, prezentacije, poslovne ručkove

Svečana sala DM ( bivši Restoran Kurjak) se nalazi 10km od centra Novog Sada,  na putu Novi Sad – Bačka Palanka, na ulazu u Futog.

Svečana sala DM  raspolaže izuzetnim prostorom koji prima 300 gostiju – okrugli stolovi. Renovirana sala je velika i prostrana sa velikim prostorom za igru.

Ukoliko gosti žele da izađe na svež vazduh, mogu to učiniti na balkonu, a tu je i igralište za decu.

U Svečanoj sali DM možete organizovati venčanja, krštenja, ispraćaje, rođendane, prezentacije, poslovne ručkove, kao i mnoge druge događaje bitne u vašem životu.

Za svadbe obezbeđujemo:

•    Svečane presvlake za stolice
•    Mašne za stolice
•    Dekoracija stolova

Uz odličan meni i veliki izbor pića uživajte u Vašem danu o čemu će se pobrinutu ljubazno osoblje uvek spremno da Vas lepo ugosti.

Osoblje Svečane sale DM se raduje Vašem dolasku.

SVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslaveSVEČANA SALA DM Restorani za svadbe, proslave