PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Sala za svadbe RESTORAN CENTAR NS

Telefon: 062/ 18 19 125
Telefon: 062/ 89 77 622
Adresa: Kisačka 11, Novi Sad
Email: proslavecentarns@gmail.com
Sala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslave

Restoran CENTAR NS- sala pogodna za sve vrste proslava: svadbe, krštenja, poslovni ručkovi, promocije, kokteli, godišnjice, maturske svečanosti. Kapacitet sale 130 mesta, gratis dekoracija sale, najpovoljnije cene

Restoran CENTAR NS raspolaže prostranom, komfornom i prelepo uređenom salom pogodnom za sve vrste proslava:

- svadbe

- krštenja

- poslovni ručkovi

- promocije

- kokteli

- godišnjice

- maturske svečanosti

Kapacitet sale je 130 mesta.

Restoran CENTAR NS mladencima nudi posebne popuste i pogodnosti. U cenu menija i neograničenog domaćeg pića, nudimo GRATIS dekoraciju sale u bordo, zelenoj i ljubičastoj boji.

Osim gratis dekoracije, obezbedili smo i:

- svadbeni meni za samo 19 Eura po osobi sa neograničenom konzumacijom hrane i domaćim pićem

- 20% POPUSTA u SALONU VENČANICA „KATJUSHA“

- popust na fotografa, muziku ...

U našem timu su najveći profesionalci iz oblasti ugostiteljstva, koji daju svoj maksimum da svaki događaj bude za pamćenje.
Tim koji će na Vaš zahtev odgovoriti u svakom trenutku, pomoći oko organizacije i svim onim naizgled sitnim detaljima koji svako slavlje čine nezaboravnim.

Pored komfora koji pruža Restoran CENTAR NS, nudimo i izuzetno bogat meni spremljen od vrsnih majstora kuhinje, po tradicionalnim receptima.

Ne propustite dobru priliku za Vaš najsrećniji dan ili drugu proslavu....

Restoran CENTAR NS je sa cenama medju najpopularnijima u gradu, a sa uslugom smo ne prevazidjeni.

Restoran CENTAR NS, pravo mesto za Vaše trenutke nezaborava.

Sala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslaveSala za svadbe RESTORAN CENTAR NS Restorani za svadbe, proslave