PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Grba DMB

Telefon: 021/ 89 74 32
Fax: 021/ 89 74 01
Adresa: Železnička bb, Futog, Novi Sad
Email: office@grbadmb.co.rs
Web: www.grbadmb.co.rs
Grba DMB Proizvodnja vrata i prozora

GRBA DMB,lamperija,brodski pod,letve,štafle,lajsne,rezana građa,suva stolarska daska,proizvodnja prozora i vrata od različitih materijala i dimenzija,prodaja okova za stolariju,obloga za vrata,uslužno sečenje,kantovanje.

Preduzeće GRBA DMB d.o.o. je počelo sa radom 1992. godine.
Tokom godina poslovanja, proširili smo program proizvodnje i prodaje tako da pored proizvoda od drveta (lamperija, brodski pod, letva, štafle, lajsne, rezana građa i suva stolarska daska), preduzeće GRBA DMB doo je razvilo i proizvodnju prozora i vrata od različitih materijala i dimenzija.
Preduzeće GRBA DMB d.o.o. nudi širok asortiman ulaznih (spoljnih) i unutrašnjih vrata, rađenih od punog drveta, furnirana ili kraft master.
Vrata se proizvode po standardnim veličinama, ali takođe i po meri kupaca.
Takođe, preduzeće GRBA DMB d.o.o. vrši i prodaju okova za stolariju, obloga za vrata, uslužno sečenje i kantovanje OSB iverice, medijapan ploča i td.
Pored proizvodnje, delatnost smo proširili i na prodaju repromaterijala za vrata što uključuje frizu za vrata, elemente za prozore, papirno saće itd.
Kao najznačajniji proizvod nudimo obloge za vrata KRAFT MASTER u beloj boji sa vrlo pristupačnom cenom, jer smo direktni uvoznici istih iz Turske.
Preduzeće GRBA DMB d.o.o. nudi i širok asortiman pločastog materijala u svim bojama i dezenima. U našem izložbenom salonu možete naći oplemenjenu ivericu raznih dezena i boja.
Takođe, našim klijentima nudimo i usluge sečenja iverice po meri, obično i ABS kantovanje.

Jednostavno, preduzeće GRBA DMB d.o.o. je pravo mesto za nabavku na veliko i malo proizvoda od drveta, pločastih materijala, prozora i vrata za Vašu kuću, stan ili zgradu.

Ljubazno i preduzimljivo osoblje preduzeća GRBA DMB d.o.o. Vas očekuje.

Grba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozoraGrba DMB Proizvodnja vrata i prozora