PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

VEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA

Telefon: 021/ 87 10 22
Telefon: 064/ 10 83 405
Fax: 021/ 87 45 11
Adresa: Trg BFC 1, Beočin, Novi Sad
Email: radosavljevic.zarko27@gmail.com
VEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA Hortikultura

Pejzažna arhitektura,hortikultura,uređenje,održavanje zelenih površina,postavljanje tepih travnjaka,ozelenjavanje,zasnivanje travnjaka.Iskusan stručni tim sa višegodišnjim iskustvom.

VEDRAŽ je firma specijalizovana za pružanje kompletnih usluga iz oblasti pejzažna arhitektura i hortikultura i može da odgovori na sve zahteve svojih klijenata iz oblasti projektovanja, izvođenja i održavanja zelenih površina.

VEDRAŽ izvodi sledeće radove i vrši usluge:

- čišćenje i priprema terena
- zemljani radovi
- sadnja biljaka
- izgradnja fontana i jezera
- postavljanje automatskih sistema za zalivanje
- alpinetumi
- ozelenjavanje
- zasnivanje travnjaka (setvom ili postavljanjem travnog tepiha)
- nabavka posuda i biljaka za enterijer

Održavanje zelenih površina
Održavanje privatnih ili javnih zelenih površina kuća i poslovnih objekata, obuhvata:

- košenje
- prihranjivanje
- zaštita
- orezivanje, šišanje
- vađenje osušenih jedinki
- sadnja zdravih biljnih jedinki i
- drugi poslovi po potrebi

Za realizaciju ovih usluga VEDRAŽ angažuje svoj iskusan stručni tim sa višegodišnjim iskustvom, dokazan na ovim poslovima, te ga za obavljanje ovih poslova preporučuje upravo to što poseduje stručni kadar, znanje, iskustvo i opremu.

Iskustvo, profesionalnost i praćenje savremenih trendova u ovoj oblasti, su argumenti da poverite firmi VEDRAŽ oplemenjivanje Vaše okućnice, vrta, poslovnog okruženja.

VEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA HortikulturaVEDRAŽ - UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA Hortikultura