PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

BABY SHOP SANDRA, bebi oprema

Telefon: 021/41 92 46
Adresa: Igmanska 2, Novi Sad
Web: www.bebioprema.net
BABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi oprema

Baby Shop Sandra,dečija garderoba i igračke.Oprema za bebe,kolica za bebe,auto sedišta za decu.Proizvodnja bebi opreme i komadnog nameštaja za bebe.Višenamenske komode za prepovijanje ili prepovijanje i kupanje beba.

Baby Sandra je kao butik dečije garderobe i igračaka počeo sa radom, danas daleke 1994. godine. Nakon niza godina uspešnog poslovanja u Baby Sandra je pokrenuta sopstvena proizvodnja komadnog nameštaja kao i proizvodnja bebi opreme za najmladji uzrast, od novorodjenčeta do 4 god, a sve se to plasira na tržište kroz sopstvenu veleprodaju i maloprodaju koja se nalazi na adresi Igmanska 2, Vidovdansko naselje, Novi Sad.

Tekstilna proizvodnja
Pripremili smo sve ono što Vam za Vaše bebe treba, od najkvalitetnijih materijala: benkice, švedske pelene, peškire za kupanje, posteljine, prekrivače, štramplice, odelca sa d.rukavima i bez rukava, zekice, bebi kupko, kompletići za iznošenje, majice, pantalone, kapice i za dečake i devojčice, i još mnogo toga. Materijale svih naših proizvoda smo prilagodili bebama, a cene roditeljima. Obezbedili smo diskontne cene odeće i opreme za bebe i decu.

Oprema za bebe
Baby Sandra ima u ponudi: cucle, flašice, varalice, pumpice za izmlazavanje mleka, držači za dude, bebi termofori za ublažavanje grčeva, gume za grickanje –glodalice u raznim oblicima, šoljice, kašičice, viljuškice i još mnogo toga, a sve iz programa NUK, AVENT, CANPOL babies APPLE BABY i DISNEY oprema za bebe.
Tu su i auto sedišta za decu od 0-13 kg., korpa za iznošenje bebe iz porodilišta, antialergijski dušek, kadice, set za hranjenje bebe, ogradice, hodalice, krevetići, kolica za bebe (letnja kolica, zimska kolica, kolica sa kišnom i termo navlakom, kolica za blizance), autosedišta 0-36 kg. i drugo. Sve od poznatih proizvođača kao što su CHIPOLINO, PEGPEREGO i GIORDANI.

Komode za prepovijanje i kupanje beba
Proizvodni program naše firme zasniva se na proizvodnji funkcionalnog komadnog nameštaja tako da ima višenamensku upotrebu. U gornjem delu unutrašnjosti komode smeštena je kadica za kupanje, a na poklopcu, tj. gornjoj ploči nalazi se sunđer za prepovijanje i presvlačenje beba. Kada beba preraste kadicu, ona se vadi, sunđer se skida i komoda ostaje za korišćenje kao deo nameštaja. Izrađuje se u tri linije:
* BELA – GLAT
* BUKVA- LAK
* MEDIJAPAN – BELA ILI MEDIJAPAN – BOJA

Fiksni pozicioner
Pozicioner za bebe iz proizvodnog programa Baby Sandra omogućava bebi bezbedno ležanje na boku i istovremeno greje bebin stomak jer pamučni sastav materijala omogućava direktan kontakt sa bebinom kožom bez bojazni od iritacije i ojeda.

Novi proizvodi

Bebi kupko za kupanje beba. Prednosti korišćenja:
- prilikom kupanja bebe ruke su vam slobodne
- zahvaljujući obliku kupka glava bebe je iznad vode
- na kupku se beba oseća sigurnom
- kupko je izradjen od frotira 100 % pamuk i ne iritira kožu bebe
- kupko je jednostavan za korišćenje i održavanje
- Bebi kupko odgovara bebi do 12 meseci starosti.

Tetra pelene u boji

Vodootporna nepromočiva naddušečna navlaka
Zaštitna dušečna navlaka sa lastišom u dve dimenzije i to za dušeke 120 * 60 i 140 * 70 Navlaka je namenjena za zaštitu dušeka kako bi se povećala njegova dugotrajnost i olakšalo održavanje. Navlaka ima dvostruko dejstvo:
- štiti dušek od prljanja
- štiti zdravlje korisnika

NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO

Posetite našu online prodavnicu dečije garderobe i opreme: http://www.bebioprema.net/

Vašoj bebi s’ ljubavlju Baby Sandra

BABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi opremaBABY SHOP SANDRA, bebi oprema Bebi oprema