PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

SZR BIOLAND

Telefon: 021/ 64 32 137
Adresa: Petrovaradin, Patrijarha Rajačića broj 43, Novi Sad
Adresa 2: Proizvodni pogon Sirig, Dobrovoljačka bb
Email: office@bioland.rs
Web: www.biobella.rs
SZR BIOLAND Zdrava hrana

Bioland - proizvodnja zdrave hrane.Biobella: zdrav keks sa šećerom ili fruktozom,od prirodnih sastojaka bez aditiva i konzervansa.Biogric: integralne grisine od prirodnih sastojaka bez aditiva,ne sadrži boje.

Misija Biobella tima je da na razne načine obogati život svim ljudima sa kojima je u kontaktu, i učestvuje u širenju svesti o zdravom životu. Za sada to postižemo kreiranjem zdravih i funkcionalnih proizvoda. Širimo i delimo sa ljudima informacije o zdravlju, zdravom aktivnom življenju, kulturi ishrane i uopšte odnosu prema životu. Trudimo se da budemo ogledala jedni drugima i da na taj nacin kroz medjusobnu komunikaciju iz sebe izvucemo ono najbolje kako na poslovnom tako i na ljudskom planu. Svesrdno vas pozivamo da nam u tome pomognete svojim ucescem

SZR Bioland, mala porodična kompanija, sazidana je na principima prirode, kvaliteta, čistoće i zadovoljnih ljudi. 
Uvek prvi u novim proizvodima i idejama izgrađujemo odnos i poverenje zadovoljnih kupaca.

Trenutno imamo sledeće linije proizvoda:

Biobella je grupa zdravih keksa sa šećerom ili fruktozom. Uspeh koji ostvaruju na tržištu duže od deset godina ih je svrstao u prepoznatljive i kvalitetne proizvode koji se sa zadovoljstvom konzumiraju. Načinjeni su isključivo od prirodnih sastojaka, u sebi ne sadrže veštačke aditive i konzervanse. 

Trenutno dolaze sa jedanaest različitih sastojaka:

- cimet

- kokos

- rogač

- limun-kurkuma

- narandža-đumbir

- belgijska čokolada

- čia semenke

- sendvič keksa samarmeladom od višnje

- sendvič keks sa marmeladom od kajsije

- sendvič keks sa kakao kremom

- sendvič keks sa lešnik kremom

Neto količina: 1kg i 105g

Biogric je grupa slanih integralnih peleta (grisina) koje su se prve pojavile na ovim prostorima još 1997 godine. Danas su prerasli u nacionalni brend koji je jedini takav prepoznatljiv na našem tržištu.

Biogric je proizvod napravljen od prirodnih, pažljivo biranih sastojaka. Ne sadrži boje, arome ili bilo kakve neprirodne aditive i time postaje brend “snack” proizvoda za razonodu i grickanje na potpuno prirodnoj bazi sa ukusom:

- susam

- kikiriki

- chilli

- ovseno brašno i lan


Neto količina: 1kg i 70g

Crackers

Posetite nas na Facebook-u: www.facebook.com/Biobella.Biogric

i na Instagramu: www.instagram.com/biobella.biogric/?hl=sr

SZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hrana