PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

SZR BIOLAND

Telefon: 021/ 64 32 137
Adresa: Petrovaradin, Patrijarha Rajačića broj 43, Novi Sad
Email: office@bioland.rs
Web: www.bioland.rs
SZR BIOLAND Zdrava hrana

Bioland, Novi Sad - proizvodnja zdrave hrane.Biobella: zdrav keks sa šećerom ili fruktozom,od prirodnih sastojaka bez aditiva i konzervansa.Biogric: integralne grisine od prirodnih sastojaka bez aditiva,ne sadrži boje.

SZR Bioland, mala porodična kompanija, sazidana je na principima prirode, kvaliteta, čistoće i zadovoljnih ljudi.
Uvek prvi u novim proizvodima i idejama izgrađujemo odnos i poverenje zadovoljnih kupaca.

Trenutno imamo sledeće linije proizvoda:

Biobella je grupa zdravih keksa sa šećerom ili fruktozom. Uspeh koji ostvaruju na tržištu duže od deset godina ih je svrstao u prepoznatljive i kvalitetne proizvode koji se sa zadovoljstvom konzumiraju. Načinjeni su isključivo od prirodnih sastojaka, u sebi ne sadrže veštačke aditive i konzervanse.
Trenutno postoje u sedam različitih ukusa i to su:

- cimet

- kokos

- rogač

- limun-kurkuma

- med-heljda

- brusnica

- aronija

- narandža-đumbir

Neto količina: 1kg i 250g

Biogric je grupa slanih integralnih peleta (grisina) koje su se prve pojavile na ovim prostorima još 1997 godine. Danas su prerasli u nacionalni brend koji je jedini takav prepoznatljiv na našem tržištu.

Biogric je proizvod napravljen od prirodnih, pažljivo biranih sastojaka. Ne sadrži boje, arome ili bilo kakve neprirodne aditive i time postaje brend “snack” proizvoda za razonodu i grickanje na potpuno prirodnoj bazi sa ukusom:

- susam

- kikiriki

- morske alge

- chilli
Neto količina: 1kg i 100g

Crackers

SZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hranaSZR BIOLAND Zdrava hrana