PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Vertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije

Telefon: 063/ 87-67-67-0 hidroizolacije
Telefon: 063/ 789-80-47 visinski radovi
Adresa: Novi Sad, Djule Molnara 3/3, Novi Sad
Adresa 2: Srpski Miletić, Vladimira Bukilića 71
Email: verticallimitns@yahoo.com
Web: www.vertical-limit.net
Vertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvu

VERTICAL LIMIT:hidroizolacija, termoizolacija,visinski radovi,adaptacija.Hidroizolacija ravnih krovova,terasa,zidova,podruma i pukotina na fasadi.Postavljanje reklama i plakata na zgradama,čišćenje,farbanje visokih metalnih konstrukcija,silosa

Vertical Limit se bavi postavljanjem hidroizolacija i termoizolacija, a imamo i visokokvalifikovani tim za visinske radove na industrijskoj užadi. Zaposleni u Vertical Limit-u su svi kvalifikovani, iskusni u svom poslu, vredni i kulturni.
Alat i oprema je profesionalna, a cene veoma povoljne.
Vertical Limit radi na teritoriji cele Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.
Svakog meseca dajemo popuste na jednu vrstu radova, a skupštinama stanara, javnim komunalnim preduzećima i pojedincima sa većom količinom posla pružamo usluge plaćanja u više rata, dok za avansno plaćanje takodje dajemo popust.  

Vertical Limit usluge:

1. Hidroizolacija ravnih krovova, terasa, zidova, podruma i pukotina na fasadi sa višegodišnjom garancijom i upotrebom najsavremenijih materijala. Rešavanje problema kapilarne vlage bez presecanja zidova. Drenažni kanali.
Izolacije izvodimo najnovijim postupcima i najkvalitetnijim materijalima, a na izvedene radove dobijate dugogodišnju garanciju.
Izvodimo sledeće vrste radova:
1. hidroizolacija temelja i podruma
2. hidroizolacija zidova i fasada
3. hidroizolacija kupatila, bazena i tankova
4. hidroizolacija ravnih i kosih krovova, terasa i balkona
U postupku hidroizolacije primenjujemo poliuretanske premaze, bitumenske trake (kondor), membrane, cementne premaze i druga najsavremenija sredstva.

2. Termoizolacija gradjevinskih objekata dovodi do smanjenja toplotnih gubitaka zimi i pregrevanja leti, a služi i kao zaštita konstrukcije od spoljnih uticaja.
Radimo termoizolaciju: podnih površina, spoljašnjih zidova, krova i ploče

3. Čišćenje i pranje prozora, svetlarnika, krovova i staklenih površina na svim visinama, mermenih površina i zidova. Čišćenje i priprema silosa. Čišćenje oluka.

4. Razni visinski radovi
Postavljanje reklama i plakata na zgradama, čišćenje, popravka i farbanje visokih metalnih konstrukcija, kompletno održavanje silosa i drugih visokih objekata. Postavljanje zaštite od ptica. Sečenje granja i drveća sa uklanjanjem otpada.

5. Limarski radovi i popravke krovova
Postavljanje i popravke oluka. Zamena loših sekcija. Popravka i zamena okapnica i simsova. Uklanjanje i postavljanje gromobrana

6. Molerski radovi
Sve vrste molerskih radova, krečenje zgrada, kuća i stanova, enterijera i eksterijera, farbanje drvenarije i metalnih konstrukcija na svim visinama, gletovanje, postavljanje demit fasade sa skele, dizalice ili uz pomoć alpinističke opreme. Popravljanje pukotina na fasadi i zidovima.

7. Gradjevinski radovi
Zidarski radovi, postavljanje laminata, izlivanje košuljica, keramičarski radovi. Popravka i postavljanje krovnih kostrukcija.

Vertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvuVertical Limit, hidroizolacija, termoizolacija, visinski radovi, adaptacije Završni radovi u gradjevinarstvu