PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

DEKS dihtovanje vrata i prozora

Telefon: 011/ 27 73 319
Telefon: 063/ 21 32 17
Adresa: Metalska 52, Beograd
Email: info@deks.rs
Web: www.deks.rs
DEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvu

DEKS: dihtovanje vrata i prozora ugradnjom autentičnih, patentiranih lajsni salivenih od dur aluminijuma u cilju zaštite od hladnoće. Pokriva zazor efikasno do 1,5 cm,lajsne su profilisane, elastične, trajne i prilagodjavaju se prema zazoru, efikasnost:95

Firma za dihtovanje vrata i prozora “Deks” je osnovana 1996. godine sa sedištem u Beogradu.

DEKS se bavi ugradnjom autentičnih, patentiranih lajsni salivenih od dur-aluminijuma u cilju zaštite od hladnoće.

Brzo, povoljno i profesionalno ugradjujemo aluminijumske lajsne u vaš dom ili poslovni prostor. Ugradjujemo 30 metara za jedan sat .

Aluminijumske lajsne se postavljaju na okvir prozora ili vrata, znači na pokretne delove i fiksiraju tapetarskim pištoljem, klamericama na ivicu falca.

Prednosti:

- pokriva se zazor efikasno do 1,5 cm

- lajsne su profilisane, elastične, trajne i prilagodjavaju se prema zazoru

- efikasnost je velika: 95% protiv vetra, 80% protiv prašine i buke

- ušteda na energiji za grejanje – 30%

- povećanje temperature do 6° C

- garancija trajna

Možemo se pohvaliti uspešnom ugradnjom našeg proizvoda u preko 10000 privatnih kuća i stanova kao i objekata od javnog značaja poput: Hotela "MOSKVA"u Beogradu,“TANJUGA” u Beogradu, Veterinarski institut u Kraljevu, opština Smederevo, Muzej Vožda Karadjordja, Privredna komora Srbije, bolnica u Subotici, brojni manastiri: Gračanica, Visoki Dečani, Pećka Patrijaršija, Gorioč, Draganac, Crna Reka, Banjska, Sočanica, Ulije, Končul, Dren, Djurdjevi Stupovi, Saborna crkva u Beogradu kao i mnogi drugi verski objekti po Srbiji, na desetine vrtića, osnovnih, srednjih škola i fakulteta u Beogradu i Srbiji, kao i brojne zdravstvene ustanove i hoteli.

Sigurni samo da su naši klijenti zadovoljni našim uslugama, o tome dobijamo povratne informacije što i mi potkrepljujemo trajnom garancijom.

Anketa na kraju svake godine je pokazala da se 90 % poslova obavlja na osnovu preporuka zadovoljnih mušterija. 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kvalitetu materijala dajemo punu garanciju na materijal i naš rad.

Štedite energiju dihtovanjem vrata i prozora aluminijumskim lajsnama.

DEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvuDEKS dihtovanje vrata i prozora Završni radovi u gradjevinarstvu