PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Prerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap

Telefon: 063/ 31 69 89
Telefon: 063/ 11 48 009
Telefon: 064/ 61 24 892
Fax: 021/ 82 35 80
Adresa: Veternik, Kninska 151a, Novi Sad
Email: caporione@eunet.rs
Web: www.caporione.rs
Prerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrća

Prerada voća i povrća CAPORIONE: sveže cedjeni paradajz, paradajz pire, majonez, kečap, pizza kečap, mešana marmelada, marmelada od jabuka, kajsija, višanja

Preduzeće Caporione doo je osnovano 1998. godine i u početku je radilo samo proizvodnju paradajz soka. U međuvremenu Caporione doo se razvilo u ozbiljnog poslovnog partnera na tržištu Srbije sa proizvodnim programom:

1. Sveže ceđen paradajz
Paradajz čorbu (u vašoj ambalaži) dovoljno je da kući prokuvate, začinite po želji i odmah flaširate

2. Od povrća

- kečap blagi                                                              
- kečap ljuti
- pizza kečap
- jednostepeni paradajz pire
- mleveni paradajz
- ajvar

3. Od voća

- mešana termostabilna marmelada                             
- voćno punjenje - jabuka
- voćno punjenje - višnja
- marmelada od šipurka
- marmelada od kajsije
- kaša od šipurka

4. Majonez                                                                                                                                    
- niskokalorični majonez lagani - bez jaja                  
- salatni majonez - bez jaja

Osnovna ideja nam je da zadovoljimo sve grupa potrošača uz, što je manje moguću upotrebu aditiva, kao i korišćenjem sopstvene sirovinske baze.

Da li znate:

- paradajz se preporučuje u svakodnevnoj ishrani ljudi, a preporučljivo je da paradajz u raznim oblicima učestvuje sa oko 200 grama ili 2 decilitra

- sveže pasirani paradajz po svom kvalitetu je najbliži svežem paradajzu.

- ukoliko želite sačuvati paradajz u potpuno nepromenjenom stanju, tada se sveže pasirana kaša sipa u plastične kese (kese za zamrzivač) i istisne vazduh, a kese se zavare i stavljaju u zamrzivač da se zamrznu.

- paradajz vodi poreklo iz zemalja Južne Amerike i po prenošenju u Evropu služio je kao ukrasna biljka, da bi tek 19. veku korišćen kao hrana i od tada se sve masovnije uzgaja i korsiti.

- paradajz je bogat mineralnim materijama, ima povoljan odnos fruktoze prema direktno resorbujućim šećerima, sadrži provitamin A i kao svako voće i povrće sadrži dijetetske fibrile.


Paradajz koji mi koristimo je iz Srema, iz naše vlastite proizvodnje.


Za još detaljnije informacije posetite nas na: www.caporione.rs

Prerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrćaPrerada voća i povrća CAPORIONE - cedjeni paradajz, majonez, kečap Voće, povrće, prerada voća i povrća