PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

JAGODE PRIVIZER, Kisač

Telefon: 021/ 82 74 06
Telefon: 064/ 24 18 791
Adresa: Slovačka 38, Kisač, Novi Sad
Email: strawberrymp@gmail.com
Web: www.jagodeprivizer.com
JAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrća

Poljoprivredno gazdinstvo PRIVIZER, Kisač: proizvodimo najbolje jagode i tresnje u Srbiji.Navodnjavanje “kap po kap”.Sopstvena rasada. Plantaže trešanja, intenzivna proizvodnja od najkvalitetnijih sadnica.

Plantaže jagoda i trešanja poljoprivrednog gazdinstva PRIVIZER se nalaze na ulasku u selo Kisač, na magistralnom putu za Novi Sad.
Poljoprivredno gazdinstvo PRIVIZER se bavi poljoprivredom već nekoliko generacija, a danas se obrađuje oko 50 hektara kvalitetne zemlje, a od toga je 7 hektara pod voćem i to jagode (4.5 hektara) i trešnje (2.3 hektara).
Na osnovu višegodišnjeg iskustva došli smo do zaključka da našem tržištu najbolje odgovaraju jagode sorte Clery.
Prinos ove sorte je manji u odnosu na druge, ali je plod puno atraktivniji, sladji i izdržljiviji od ostalih sorti pa se lako proda.

Gazdinstvo PRIVIZER prodaje od 1000-1500 kilograma dnevno na malo pored puta i ta količina se povećava zahvaljujući sorti jagoda Clery i tome što se trudimo da jagode budu uvek sveže i zdrave…Ostale količine se prodaju na veliko na pijacama….
Na plantaži PRIVIZER se koriste zelene kontejnerske sadnice koje pravimo sami od naših jednogodišnjih tj.uvek najmlađih jagoda. Živiči se pikiraju u kontejnere napunjene supstratom i u posebnim uslovima dolazi do njihovog oživljavanja.
Za brže zagrevanje zemlje,čuvanje vlage i sprečavanje rasta korova koristi se mulch folija raznih debljina i boja.
Pomoću sistema za navodnjavanje “kap po kap” biljkama se dostavlja voda i potrebno hranivo da bi se pravilno i maksimalno razvile i da bi se dobilo što više grama velikih i ujednačenih plodova po biljci.

Berba počinje oko 1.maja i traje mesec dana, a ponekad i do 10.juna, zavisno od prosečne godišnje temperature.
Jagode se beru u plastičnu ambalažu da bi se izbegla suvišna manipulacija plodova kao i da ne bi došlo do njihovog gnječenja i oštećenja.
Prodaja jagoda se vrši direkno pored puta i zbog toga kupci dobijaju uvek sveže jagode starosti nekoliko sati ili tek ubrane plodove.
Naš cilj je da svaki kupac dobije sveže, prirodno sazrele i zdravstveno bezbedne jagode. Zbog toga svake godine imamo sve više zadovoljnih kupaca.

Jagode prodajemo u dva različita pakovanja i to:
1.providna plastična kutija gde staje 1 kg jagoda
2.drvena gajbica gde staje 5 kg jagoda neto.

DA LI STE ZNALI:
- jagode su najomiljenije bobičasto voće na svetu
- jagode su bogat izvor fenola - antioksidant koji pomaže u zaštiti ćelijskih struktura, srca, i deluje antikancerogeno
- zahvaljujući svojim sastojcima (vitamin C, mangan, vlakna, vitamin B5, vitamin B6, vitamin K, magnezijum), jagode su delotvorne u zaštiti od degeneracije mišićnog sklopa, artritisa, kao i za očuvanje opšteg zdravlja

Od 2012-te na svom gazdinstvu imamo 2.3 hektara trešnje i u 2013. sadimo još toliko. Obe kulture gajimo intenzivno i uvek pratimo najnovija dostignuća u prihrani i zaštiti da bi našim kupcima obezbedili zdravstveno što bezbednije plodove. Cilj našeg gazdinstva je da se u budućnosti bavimo voćarstvom na sve većim površinama i spremni smo prihvatiti nove trendove i najnovija tehnološka dostignuća u intenzivnoj proizvodnji voća.
I tako, iz godine u godinu unapređujemo ceo proces proizvodnje i pravimo sve kvalitetniji rasad i obezbeđujemo sve veće, stabilnije i kvalitetnije prinose na naše zadovoljstvo i radost naših kupaca.

Pridružite nams e na našoj facebook stranici: Jagode i trešnje Privizer

JAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrćaJAGODE PRIVIZER, Kisač Voće, povrće, prerada voća i povrća