PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Vila Prezident

Telefon: 021 88 33 25
Telefon: 062 506 451
Adresa: Belilo 71 (na putu ka Strazilovu),Sremski Karlovci, Novi Sad
Email: vilaprezident@gmail.com
Web: www.vilaprezident.com
Vila Prezident Vile

Vila Prezident,Sremski Karlovci prava Vojvođanska atmosfera.Smeštaj - 9 luksuzno opremljenih soba, jedinstveni Etno restoran i Vinski Podrum. Pravi domaći specijaliteti uz tamburaše i širok vinski asortiman.

Sremski Karlovci konačno dobili mesto koje će Vas zasigurno vratiti u minule epohe i dočarati pravu Vojvođansku atmosferu.

Pored smeštajnog kapaciteta - 9 luksuzno opremljenih soba, u Vili se nalaze jedinstveni Etno restoran i Vinski Podrum u kojima će gosti moći da uživaju u pravim domaćim specijalitetima i da uz tamburaše i širok vinski asortiman dožive nezaboravne trenutke! Na svega 1km od samog centra istorijskog srca Srbije, Sremskih Karlovaca, na putu za Stražilovo, smešten je ovaj predivan objekat, koji će biti idealna dopuna za novi hotel u Sremskim Karlovcima koji će do kraja godine podići Kompanija Prezident.

Objekat je idealan za goste koji na kreativan i drugačiji način žele da održe seminare i svečane događaje, kao i za pojedince koje žele da barem na kratko, pobegnu iz stvarnosti i uživaju u istorijskim znamenitostima i iskonskoj atmosferi. Očekujemo Vas!

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!

Vila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident VileVila Prezident Vile