PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Venčanice VALENTIN, salon venčanica

Telefon: 021/ 66 11 000
Telefon: 063/ 55 00 77
Adresa: Temerinska 24, Novi Sad
Email: tatjanacvetkovic@sbb.rs
Venčanice VALENTIN, salon venčanica Venčanice

Salon venčanica VALENTIN: venčanice,oprema za venčanje, bidermajeri.Venčanice iz Francuske,Italije,Nemačke,Grčke,venčanice u sopstvenoj izradi.Cipele,pozivnice za vencanje,cvetni aranžmani,deverske košulje,peškiri

U prelepom ambijentu salona venčanica VALENTIN, salonu sa bogatom tradicijom, možete naći venčanice svetskog renomea, pozivnice za venčanje, cvetne aranžmane, deverske košulje, peškire, sve za krštenje i komplete za crkvu, ukrase za kosu, cvetiće za goste i ostali materijal za svadbu po veoma pristupačnim cenama.

Salon venčanica VALENTIN Nudimo ekskluzivne uvozne venčanice iz Francuske, Italije, Nemačke i Grčke, kao i venčanice u sopstvenoj izradi.  

Pastelnih boja, od najfinijih materijala ukrašenih čipkom, organdinom i tilom, naše venčanice će doprineti jedinstvenom osećaju lepote i ponosa svake mlade.

U salonu VALENTIN možete naći i venčanice najpoznatijih svetskih brendova (Pronovias, Manuet Mota, Demetrios, San Patrick).

Naše venčanice su lepe, moderne, klasične i mahom su unikatne.

Dođite da u prestižnom ambijentu i prijatnoj atmosferi salona venčanica VALENTIN odaberemo najlepšu venčanicu samo za Vas.

Vršimo sve vrste korekcija na venčanicama, kao i iznajmljivanje po povoljnim cenama.      

Da bi u nezaboravnim trenucima bili besprekorno lepi, otmeni i elegantni odaberite jednu od venčanica iz ponude salona venčanica VALENTIN.

Venčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica VenčaniceVenčanice VALENTIN, salon venčanica Venčanice