PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Butik JACKET 021, jakne, kaputi

Telefon: 021/ 51 06 77
Adresa: Rumenačka 25, Novi Sad
Butik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcija

Butik JACKET 021: bogat asortiman muških i ženskih jakni i kaputa, ženske tašne i torbe, muški i ženski kaiševi. Mogućnost kupovine na rate

Butik JACKET 021 ima u ponudi bogat asortiman muških i ženskih jakni i kaputa namenjenih modernoj ženi i muškarcu, koji neguju jednostavnost u stilu i načinu odevanja.

U butiku JACKET 021 možete naći veliki izbor zimskih jakni i kaputa za mladje i starije, većih i manjih brojeva.

Asortiman za jesen-zimu upotpunili smo novim modelima zimskih jakni i kaputa.
Dočekajte prvi sneg u toplim jaknama i kaputima butika JACKET 021.

Internacionalni dizajn i visok kvalitet jakni i kaputa iz naše ponude, predstavlja garderobu koja se savršeno uklapa u vreme razonode, škole ili poslovnih obaveza.

Jedan od naših stalnih ciljeva je stalno praćenje potreba naših kupaca, te nastojimo da obezbedimo da svako može naći odgovarajuću jaknu ili kaput po svom izboru u okviru naše ponude.

Posetite butik JACKET 021 i odaberite jaknu ili kaput koja će učiniti da hladni zimski dani budu topliji.

VAŽNO: mogućnost kupovine na rate !!!

Butik JACKET 021  ima u ponudi i elegantne, sportske i za svaki dan ženske tašne i torbe, u čijoj je izradi posebna pažnja posvećena kvalitetu materijala, dizajnu i aktuelnim bojama.

Butik JACKET 021  Vam nudi izuzetno  veliki  izbor ženskih tašni, atraktivnih modela po povoljnim  cenama.  

Ponuda je raznolika, tako možete pronaći večernje torbe, dnevne torbe različitih veličina i modela koje odgovaraju svakoj prilici bilo da idete u šetnju, na posao ili u provod.

Naš  asortiman ženskih tašni i torbi je širok i raznovrstan i stalno se obnavlja  jer pratimo trendove. Imamo ženske tašne za svaki dan, raznih oblika, boja, veličina, materijala i kombinacija materijala.

Butik JACKET 021 je u svoju ponudu uvrstio i veliki izbor kvalitetnih kožnih muških i ženskih kaiševa za svačiji ukus i svaku priliku.

U ponudi butika JACKET 021 su muški kaiševi: sportski, elegantni i kaiševi za svaki dan.

Butik  JACKET 021 vas očekuje svakog radnog dana od 8,30 do 20,30, a subotom od 9,oo do 15,oo, na Vama je da nas posetite.

Butik  JACKET 021 

Butik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcijaButik JACKET 021, jakne, kaputi Tekstil, tekstilna konfekcija