PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Specijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ

Telefon: 021/ 6 371 547
Telefon: 063/ 561 551
Adresa: Narodnog fronta 28/I, Novi Sad
Email: ordinacijadelic@gmail.com
Specijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Stomatološke ordinacije

Specijalistička stomatološka ordinacija "Delić“:Preventivna i dečija stomatologija,Konzervativna stomatologija,Estetska stomatologija – izbeljivanje zuba,Stomatološka protetika,Ortopedija vilica,Oralna hirurgija,Parodontologija,Laseroterapija,plombiranje

Patologija oboljenja usta i zuba na našim prostorima je još uvek na nezavidnom nivou i zato se pred stomatolozima stalno nalazi imperativ permanentnog usavršavanja i prećenja svetskih savremenih trendova u toj oblasti, a sve sa ciljem da se pacijentima omoguće komforniji vidovi zdravstvene zaštite i lečenja.

Poznato nam je da su intervencije u stomatološkim ordinacijama vrlo stresne i bolne za većinu pacijenata, s toga je imperativ moderne stomatologije da se koriste savremene aparature i  medikamenti koji će omogućiti da te intervencije budu podnošljivije i bezbolne.

Specijalistička stomatološka ordinacija “DELIĆ“ je savremeno opremljena privatna zdravstvena ustanova  za pružanje usluga iz sledećih oblasti:

- Preventivna i dečija stomatologija
- Konzervativna stomatologija
- Estetska stomatologija – izbeljivanje zuba
- Stomatološka protetika
- Ortopedija vilica
- Oralna hirurgija
- Parodontologija
- Laseroterapija

U ordinaciji “DELIĆ“ naići ćete na potpuno nov pristup u lečenju oboljenja mekih i tvrdih zubnih tkiva primenom nisko i visokoenergetskih lasera.

Laserski sistemi su idealni kada je potrebno izvršiti niz intervencija kao što su incizija, ekscizija, drenaža abscesa i koagulacija mekog tkiva u oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji, redukcija gingivalne hipertrofije, frenektomija, endodontske i mnoge druge procedure.

Njihove mogućnosti su naročito impresivne u otklanjanu karioznih lezija sa zuba, običnim jezikom rečeno plombiranje zuba bez anestezije i bez bola.

Specijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Novi SadSpecijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Novi SadSpecijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Novi SadSpecijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Novi SadSpecijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Novi SadSpecijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Novi SadSpecijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Novi SadSpecijalistička stomatološka ordinacija DELIĆ Novi Sad