PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Quick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde

Telefon: 021/ 43 00 20
Telefon: 021/ 64 30 045
Fax: 021/ 64 30 045
Adresa: Račkog 54,Petrovaradin, Novi Sad
Email: quickpress@open.telekom.rs
Quick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrata

Quick Press,garažna vrata,Novi Sad-Petrovaradin.Projektovanje i izrada garažnih vrata,segmentna,panelna,automatska garažna vrata,industrijska,protivprovalna(sigurnosna) vrata,motori za garažna vrata,motori za klizne kapije,motori za krilne kapije

Quick press d.o.o. - projektovanje i izrada garažnih vrata svih dimenzija za privatne i poslovne objekte i to:
– segmentna garažna vrata,
– panelna garažna vrata,
– rolo garažna vrata,
– industrijska garažna vrata,
– automatska garažna vrata,
– protivprovalna (sigurnosna) vrata.

Sva garažna vrata se izrađuju od vrhunskih i najkvalitetnijih materijala svetski priznatih proizvođača kao što su Tescedo (Švajcarska), FlexiForce (Holandija) i drugi, pružaju maksimalnu sigurnost, brzo se ugrađuju, laka su za rukovanje, sa motorom i daljinskim upravljanjem, estetski na visokom nivou, predviđena za ugradnju u sve standardne i nestandardne tipove otvora.

Sva vrata su termoizolovana (PU paneli debljine 4 cm), izrađuju se od pocinkovanog čeličnog lima ili Al lima i mogu se naručiti u više desetina boja i dezena na zadovoljstvo svakog kupca.
Vrata mogu biti sa ili bez pešačkih vrata.

U ponudi takođe imamo i motore za klizne i krilne kapije najpoznatijih proizvođača kao što su: Beninca (Italija), Life, Liftmaster i dr. kao i sav prateći program opreme kao što su upravljačka jedinica, upravljačka kutija, deblokade, električne brave, transformatori, radioprijemna frekventna kartica, daljinski upravljači, fotoćelije, trepćuća svetla, najkvalitetniji okovi za vrata i sl.
Motori su sa samozaključavanjem, sa i bez upravljanja, sa prekidačem krajnjeg položaja pri otvaranju, uglom otvaranja od 120 i više stepeni.

Tradicionalne poslovne partnere firme Quick press d.o.o. i njihove proizvode možete videti na sledećim WEB adresama:

www.flexiforce.com
www.tescedo.com
www.beninca.com
www.homelife.it
www.liftmaster.com
www.horrman.com

gde možete naći i više detalja i informacija o materijalima i opremi koju Quick press d.o.o. koristi u izradi svojih proizvoda i opremi koju u u njih ugrađuje.

Quick press d.o.o. može obezbediti materijal i opremu i od bilo kog drugog proizvodžača, po želji kupaca svojih proizvoda.

Za siguran i miran san – garažna vrata QUICK PRESS d.o.o.
Quick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrataQuick Press garažna vrata, motori za krilne i klizne ograde Sigurnosna vrata