PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

FRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja

Telefon: 063/ 83 80 887
Telefon: 066/ 97 60 629
Adresa: Polgar Andraša 20 (Bulevar Evrope), Novi Sad
FRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređaja

Servis klima i rashladnih uređaja,klimatizacija,sistemi za klimatizaciju,toplotne pumpe,FAN-COIL,frižideri,zamrzivači,rashladne komore,rashladne vitrine,ledomati

FRIGO MIKI, servis klima i rashladnih uređaja pruža usluge ugradnje, servisiranja i popravki svih vrsta klima i rashladnih uređaja u domaćinstvu, ugostiteljstvu, trgovini, mesnoj industriji, ribarnicama i to:

- klima uređaja
- sistema za klimatizaciju
- toplotne pumpe
- FAN-COIL
- centralnu klimatizaciju
- frižideri
- zamrzivači
- rashladne komore
- RO ormani
- rashladne vitrine
- ledomati

FRIGO MIKI ugrađuje kanalsko-ventilacione cevi za dovod i odvod vazduha, vrši instaliranje kompletne automatike sa svim zaštitama (elektro, termo i vakum).

Vršimo:
- redovno godišnje servisiranje klima uređaja
- servisiranje svih vrsta kvarova na klima uređajima
- ugradnju grejača za bolji rad u zimskom periodu
- punjenje svih vrsta freona R-22, R416, R-407C
- ugradnja centralnih, kanalskih, plafonskih zidno-parapetnih klima uređaja

Možda niste znali:
FAN-COIL - uređaj izuzetnog kvaliteta, velike preciznosti izrade, odgovara i najvišim zahtevima probirljivih kupaca. Zahvaljujući izvanrednim osobinama, odličan je grejno - rashladni uređaj koji objedinjuje prednosti radijatora, konvektora i klima uređaja. U odnosu na standardan radijator, višestruko povećavaju površinu za emitovanje toplote zahvaljujuči ojačanjima na cevima za izmenu toplote u vidu učestalih sitnih rebara. Zahvaljujući velikoj površini za izmenu toplote, kao i ventilatoru uz pomoć kog se odvija vazdušno strujanje, uređaj je pogodan i za rashlađivanje prostorija. Fan-coil uređaji se izrađuju u više varijanti (stojeći, modeli za ugradnju u spušteni plafon itd.). FAN-COIL uređaj je namenjen za kancelarije,  stambene objekte,  restorane itd.

TOPLOTNA PUMPA - uređaj koji apsorbuje toplotnu energiju sa jedne lokacije (spoljni izvori energije) i premešta je na drugu lokaciju (objekat koji se greje ili hladi). Zbog svoje ekonomičnosti sve više se ugrađuju širom sveta, posebno u razvijenim zemljama zapada. Namenjene su za zagrevanje individualnih i kolektivnih stambenih objekata,  poslovnih i industrijskih objekata.

FRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređajaFRIGO MIKI servis klima i rashladnih uređaja Servis rashladnih uređaja