PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Restoran OGNJIŠTE

Telefon: +381 21 450 594
Telefon: +381 63 475 368
Adresa: Dimitrija Tucovića 3 (severna tribina stadiona Vojvodine), Novi Sad
Email: ognjiste.novisad@gmail.com
Web: www.ognjiste.co.rs
Restoran OGNJIŠTE Restorani

RESTORAN OGNJIŠTE: unikatni restoran u rustičnom ambijentu, svetlost kamina, živa muzika za dušu, najukusnija i najkvalitetnija domaća i internacionalna jela i pića. Vrhunska ugostiteljska ponuda, stara narodna jela.

U srcu Novog Sada postoji unikatni restoran, koji Vas poziva da u rustičnom ambijentu  uz svetlost kamina i živu muziku za dušu, provedete nezaboravno prijatne trenutke sa svojim poslovnim partnerima ili prijateljima, uz hranu  koja se sprema u duhu naših predaka - RESTORAN OGNJIŠTE.

U ambijentu koji Vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća ali i internacionalna jela  i pića. Ipak, ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koji RESTORAN OGNJIŠTE izdvajaju u bogatoj ponudi Novog Sada.

Na pet minuta hoda od glavnog trga, u RESTORANU OGNJIŠTE spojeni su prošlost, sadašnjost, vrhunska ugostiteljska ponuda i atmosfera koja podseća na minule vekove i porodicu.

U probranoj ponudi dobrog zalogaja, starih  narodnih jela, ne preostaje Vam ništa drugo, nego da uživate!

Kapacitet RESTORANA OGNJIŠTE je 80 mesta.

Radno vreme: od 09:00 h do 24:00 h


Restoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE RestoraniRestoran OGNJIŠTE Restorani