PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Kompleks Jezero

Telefon: 025/752-211 - Motel Recepcija
Telefon: 025/752-162 - Čarda
Adresa: Industrijska zona bb, Kula
Email: office@kompleks-jezero.com
Web: www.kompleks-jezero.com
Kompleks Jezero Restorani

Kompleks Jezero, Kula, idealna destinacija za predah. Restoran Čarda,prelepo jezero,parking,sportski tereni: karting staza,teniski tereni,košarkaški teren.Veliki izbor nacionalnih specijaliteta sa roštilja i ražnja, ispod saća i iz kotlića,smeštaj.

Kompleks Jezero u Kuli je idealna destinacija za predah. Retko gde se na jednom mestu mogu naći svi sadržaji koji se nude u ovom prirodnom ambijentu.

Restoran "Čarda", prostrani parkinzi i sportski tereni (od kojih izdvajamo 4 teniska terena, košarkaški teren i karting stazu) skladno su ukomponovani u okruženje koje čine travnjaci sa cvetnim aranžmanima, osvetljeno šetalište oko jezera, klupe, vodeni slapovi i fontane.
Prelepo jezero tokom leta okupi i do 5000 ljudi, a karting staza je prava atrakcija s obzirom da je jedina profesionalna staza u celoj Vojvodini.

U restoranu "Čarda" priprema se najširi izbor nacionalnih specijaliteta sa roštilja i ražnja, ispod saća i iz kotlića. Prostrana terasa sa pogledom na jezero zajedno sa restoranom spremna je da ugosti do 260 gostiju.

Sala "Kupola" nudi sve ono što danas traže mladi. Najsavremenije osvetljenje i ozvučenje, veliki podijum za ples, jednom rečju kupola je idealna za proslave većeg tipa, kao što su svadbe, mature, žurke...
Sala Kupola je spremna da ugosti i do 600 osoba.

Motel "Rodić" dobitnik je najviših domaćih priznanja u oblasti ugostiteljstva. Izuzetan ambijent i najviši standardi komfora i kvaliteta usluge osnovna su obeležja ovog bisera vojvođanskog ugostiteljstva.
Motel ima dve sale za ručavanje Atrium i Prezident.

Motel „Rodić“ ima 25 soba sa svim pratećim sadržajima koji omogućuju ugodan boravak svim gostima. Svaka soba ima svoje kupatilo.

Struktura soba:

8 jednokrevetnih
4 dvokrevetnih
3 trokrevetnih
2 četvorokrevetne
6 francuskih ležajeva
2 apartmana

Gostima su na raspolaganju 2 sale za ručavanje, Atrijum i Prezident, a u sklopu poslovnog boravka gostima je na raspolaganju Plava sala koja je pogodna za poslovne sastanke i seminare.

Profesionalna usluga, sjajna kuhinja i jedinstveni sklad prirode i izgrađenih objekata čine boravak na prostoru Kompleks Jezero nezaboravnim.

www.kompleks-jezero.com
www.motodrom-kula.com

Kompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero RestoraniKompleks Jezero Restorani