PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Restoran za svadbe - svečana sala MARINA

Telefon: 021/ 89 60 59
Telefon: 063/ 59 45 77
Adresa: Cara Lazara 39, Futog, Novi Sad
Email: info@salamarina.rs
Web: www.salamarina.rs
Restoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslave

Restoran za svadbe - svečana sala MARINA organizuje:svadbe,krštenja,rođendane,godišnjice,jubileje,prezentacije,seminare,promocije,mature. Kapacitet do 400 gostiju, klimatizovano,moderno,komforno. Parking za sve goste

Restoran za svadbe - svečana sala MARINA nalazi se u blizini Novog sada, u centru Futoga, a posluje već devet godina. Danas je zahvaljujući poverenju svojih klijenata, jedan od najboljih i najposećenijih restorana ove vrste na teritoriji Novog Sada i okoline.
Restoran godišnje organizuje oko 100 slavlja i ugosti više hiljada ljudi.

Eksterijer karakteriše moderan dizajn pravih i svedenih linija, dok enterijer predstavlja savršen sklad moderne i klasične arhitekture, a zahvaljujući neutralnim bojama odiše toplinom i elegancijom.
Restoran za svadbe - svečana sala MARINA raspolaže sistemima klimatizacije, ventilacije i grejanja, koji garantuju prijatnu atmosferu, potpuni ugođaj i mogućnost organizovanja svečanosti tokom cele godine.
Restoran raspolaže kapacitetom od 400 mesta, sa mogućnošću prilagođavanja prostora i za manje svadbe ili druge vrste proslava.
Parking je obezbeđen za sva vozila naših dragih gostiju.

Restoran za svadbe - svečana sala MARINA organizuje:

- svadbe, krštenja, rođendane, rođenja
- godišnjice, jubileje, proslave firmi
- prezentacije, seminare, promocije, koktele
- mature, godišnjice, apsolventske večeri...

Svadbe
Mladenci mogu izabrati neki od unapred pripremljenih menija. Meniji su koncipirani tako da se mogu prilagoditi svačijim potrebama i budžetu. Ukoliko mladenci žele drugačiji meni, zajedno ga formiramo i dogovaramo se o hrani i piću.
Uz svaki svadbeni meni, mladenci od restorana na poklon dobijaju mladenačku tortu, spisak gostiju i balon eksploziju.  
U dogovoru sa mladencima i u skladu sa njihovim potrebama uvek pravimo najbolji mogući raspored stolova, sa optimalnim brojem gostiju.
Prostor za igru se prostire središnjim delom sale, između prostora predviđenog za mladenački sto i bine za muziku i dovoljan je da primi sve razigrane goste.
Dekoracija restorana podrazumeva dekoraciju mladenačkog stola, navlake na stolicama sa mašnom u boji po želji, elegantne platnene salvete i dekoraciju stola za matičara.
Da bi Vaša svadba bila savršen dan za pamćenje, u kom ćete Vi i Vaši gosti uživati, a kasnije ga dugo prepričavati, ukažite nam poverenje i organizujte je u Restoranu za svadbe - svečana sala MARINA.

Restoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslaveRestoran za svadbe - svečana sala MARINA Restorani za svadbe, proslave