PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

RESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad

Telefon: 021/ 52 40 44
Telefon: 065/ 83 76 799
Adresa: Branka Bajića 9, Novi Sad
Email: prodanovicad@yahoo.com
RESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslave

Restoran TRAVICA NS:jagnjetina sa ražnja,bogat izbor jela domaće i internacionalne kuhinje.Vina sa Fruške gore,žestoka pića i domaće rakije,bogat izbor piva,raznovrsni bezalkoholni napitci.Organizujemo:svadbe,veridbe,krštenje,ispraćaje

U Novom Sadu, nedaleko od Novosadskog sajma, nalazi se restoran TRAVICA NS.

Restoran TRAVICA NS odiše atmosferom ovog područja, svojim prijatnim ambijentom i raznovrsnim specijalitetima domaće kuhinje.

Specijalitet restorana je jagnjetina sa ražnja. U ponudi su i druge vrste jela, pa restoran TRAVICA NS može ponuditi bogat izbor jela iz domaće i internacionalne kuhinje.

Pored tradicionalnih jela i specijaliteta, u restoranu TRAVICA NS ponudiće Vam i bogat izbor domaćih i stranih pića. Tu su vina sa pitomih padina Fruške gore i iz drugih poznatih vinogorja naše zemlje i iz inostranstva, žestoka pića i domaće rakije,  bogat izbor piva, a u ponudi su i raznovrsni bezalkoholni napitci.

U restoranu TRAVICA NS možete organizovati:
- svadbu
- veridbu
- krštenje
- ispraćaj
- proslavu rođendana
- poslovni ručak
- koktel
- prezentaciju i dr.

Za vašu privatnost imamo odvojene sale, a za tople dane tu je i prostor na prostranoj, pokrivenoj terasi koja se može potpuno zatvoriti za slučaj lošeg vremena.

Restoran TRAVICA NS raspolaže prostranim parkingom.

Dođite i uživajte u prijatnom ambijentu, kvalitetnom jelu i piću uz profesionalnu uslugu osoblja restorana TRAVICA NS.

U svakoj prilici, svakog gosta restoran TRAVICA NS dočekaće i ugostiti na najvišem profesionalnom nivou.

Dobrodošli u restoran TRAVICA NS!

RESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN TRAVICA NS, Novi Sad Restorani za svadbe, proslave