PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Restoran OGNJIŠTE

Telefon: +381 21 450 594
Telefon: +381 63 475 368
Adresa: Dimitrija Tucovića 3 (severna tribina stadiona Vojvodine), Novi Sad
Email: ognjiste.novisad@gmail.com
Web: www.ognjiste.co.rs
Restoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslave

RESTORAN OGNJIŠTE: unikatni restoran u rustičnom ambijentu, svetlost kamina, živa muzika za dušu, najukusnija i najkvalitetnija domaća i internacionalna jela i pića. Vrhunska ugostiteljska ponuda, stara narodna jela.

U srcu Novog Sada postoji unikatni restoran, koji Vas poziva da u rustičnom ambijentu  uz svetlost kamina i živu muziku za dušu, provedete nezaboravno prijatne trenutke sa svojim poslovnim partnerima ili prijateljima, uz hranu  koja se sprema u duhu naših predaka - RESTORAN OGNJIŠTE.

U ambijentu koji Vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća ali i internacionalna jela  i pića. Ipak, ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koji RESTORAN OGNJIŠTE izdvajaju u bogatoj ponudi Novog Sada.

Na pet minuta hoda od glavnog trga, u RESTORANU OGNJIŠTE spojeni su prošlost, sadašnjost, vrhunska ugostiteljska ponuda i atmosfera koja podseća na minule vekove i porodicu.

U probranoj ponudi dobrog zalogaja, starih  narodnih jela, ne preostaje Vam ništa drugo, nego da uživate!

Kapacitet RESTORANA OGNJIŠTE je 80 mesta.

Radno vreme: od 09:00 h do 24:00 h


Restoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslaveRestoran OGNJIŠTE Restorani za svadbe, proslave