PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

RESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad

Telefon: 021/ 468 524
Telefon: 063/ 500 767
Adresa: Ribarsko ostrvo, Novi Sad
Email: office@restorandunavskaterasa.rs
Web: www.restorandunavskaterasa.rs
RESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslave

Restoran Dunavska terasa: idealno mesto za organizovanje svadbi, poslovnih ručkova i drugih proslava sa većim brojem ljudi.Sala za svadbe sa baštom prima do 600 gostiju.Obezbeđen parking.Pristupa restoranu i sa Dunava

Restoran Dunavska terasa se nalazi na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu i karakterističan je po bogatoj ponudi gastronomskih specijaliteta u kojima možete uživati na samoj obali reke uz jedinstven pogled na Dunav i Frušku Goru.

Restoran Dunavska terasa je idealno mesto za organizovanje svadbi i drugih proslava sa većim brojem ljudi.

Sala za svadbe restorana Dunavska terasa može da primi i do 400 ljudi, bašta 200, a  postoji mogućnost zakupa plutajućeg pontona površine 200m2 sa 100 sedećih mesta.

Posebno ističemo zastakljenu terasu restorana sa koje se, kako leti tako i zimi, pruža najlepši pogled na fruškogorske obronke.
Obezbedili smo i parking prostor sa 50 mesta, a do restorana se može doći i rekom.

Moderno opremljena kuhinja poseduje kapacitete da bez problema posluži ovaj broj gostiju, a obezbeđen je i  HACCP sertifikat kao garant bezbedne pripreme hrane. Radi brze i efikasne usluge jedan konobar ide na maksimum 20 gostiju.

Ipak, ono što predstavlja pravi dragulj restorana Dunavska terasa je njegova lokacija na Ribarskom ostrvu. Prirodno okruženje - šuma, naša najveća reka Dunav, prirodni izvor vode i dečje igralište su stvari koje će oduševiti sve vaše goste, a vašu proslavu učiniti još lepšom i prijatnijom.

Jelovnik restorana Dunavska terasa je raznovrstan i prilagođen svim grupama posetilaca:

-    riblje čorbe
-    specijaliteti od rečne ili morske ribe
-    jela sa roštilja
-    pice
-    obrok salate
-    deserti i još mnogo toga

Ukažite nam poverenje i poverite osoblju Restorana Dunavska terasa organizaciju Vašeg svadbenog ili drugog veselja.

RESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslaveRESTORAN DUNAVSKA TERASA, Novi Sad Restorani za svadbe, proslave