PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Kompleks Jezero

Telefon: 025/752-211 - Motel Recepcija
Telefon: 025/752-162 - Čarda
Adresa: Industrijska zona bb, Kula
Email: office@kompleks-jezero.com
Web: www.kompleks-jezero.com
Kompleks Jezero Restorani za svadbe, proslave

Kompleks Jezero, Kula, idealna destinacija za predah. Restoran Čarda,prelepo jezero,parking,sportski tereni: karting staza,teniski tereni,košarkaški teren.Veliki izbor nacionalnih specijaliteta sa roštilja i ražnja, ispod saća i iz kotlića,smeštaj.

Kompleks Jezero u Kuli je idealna destinacija za predah. Retko gde se na jednom mestu mogu naći svi sadržaji koji se nude u ovom prirodnom ambijentu.

Restoran "Čarda", prostrani parkinzi i sportski tereni (od kojih izdvajamo 4 teniska terena, košarkaški teren i karting stazu) skladno su ukomponovani u okruženje koje čine travnjaci sa cvetnim aranžmanima, osvetljeno šetalište oko jezera, klupe, vodeni slapovi i fontane.
Prelepo jezero tokom leta okupi i do 5000 ljudi, a karting staza je prava atrakcija s obzirom da je jedina profesionalna staza u celoj Vojvodini.

U restoranu "Čarda" priprema se najširi izbor nacionalnih specijaliteta sa roštilja i ražnja, ispod saća i iz kotlića. Prostrana terasa sa pogledom na jezero zajedno sa restoranom spremna je da ugosti do 260 gostiju.

Sala "Kupola" nudi sve ono što danas traže mladi. Najsavremenije osvetljenje i ozvučenje, veliki podijum za ples, jednom rečju kupola je idealna za proslave većeg tipa, kao što su svadbe, mature, žurke...
Sala Kupola je spremna da ugosti i do 600 osoba.

Motel "Rodić" dobitnik je najviših domaćih priznanja u oblasti ugostiteljstva. Izuzetan ambijent i najviši standardi komfora i kvaliteta usluge osnovna su obeležja ovog bisera vojvođanskog ugostiteljstva.
Motel ima dve sale za ručavanje Atrium i Prezident.

Motel „Rodić“ ima 25 soba sa svim pratećim sadržajima koji omogućuju ugodan boravak svim gostima. Svaka soba ima svoje kupatilo.

Struktura soba:

8 jednokrevetnih
4 dvokrevetnih
3 trokrevetnih
2 četvorokrevetne
6 francuskih ležajeva
2 apartmana

Gostima su na raspolaganju 2 sale za ručavanje, Atrijum i Prezident, a u sklopu poslovnog boravka gostima je na raspolaganju Plava sala koja je pogodna za poslovne sastanke i seminare.

Profesionalna usluga, sjajna kuhinja i jedinstveni sklad prirode i izgrađenih objekata čine boravak na prostoru Kompleks Jezero nezaboravnim.

www.kompleks-jezero.com
www.motodrom-kula.com

Kompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslaveKompleks Jezero Restorani za svadbe, proslave