PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

MR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva

Telefon: 021/ 49 08 54
Telefon: 021/ 49 08 55
Telefon: 064/ 14 78 374
Fax: 021/ 49 91 30
Adresa: Bulevar Kneza Miloša 21 (Novo Naselje), Novi Sad
Email: niciforovicjasna@gmail.com
MR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i oprema

MR KOMERC:HTZ oprema,radna i zaštitna odeća,obuća,rukavice,šlemovi,maske za zavarivače,zaštitne naočari,motorna ulja,maziva

MR-KOMERC DOO - višegodišnje iskustvo i ugled u obavljanju poslovne delatnosti: veleprodaja i distribucija zaštitne opreme, motornih ulja i maziva companije BELL, sredstva i pomagala za održavanje higijene.

Zaštitna oprema je visokog kvaliteta izradjena prema evropskim standardima.

1.Radna i zaštitna odeća

Zaštitna i radna odela (letnja i zimska), zaštitne jakne i prsluci, Haccap radna odela, odela koja se koriste u posebnim uslovima za rad sa kiselinom, naftom, gasovima i slicno. Radna odela-pilot, kombinezoni, polukombinezoni, radni mantili, PVC mantili, PVC odela, specijalna odela, gumirana odela.
Modernog dizajna, sa više praktičnih džepova, ojačana na kolenima i rubovima, tkanine visokog kvaliteta.

2. Zaštitne i radne cipele - visokokvalitetni savremeni materijali, sa ojačanjima, vodoodbojna, uljnootporna, otporna na naftu, naftne derivate, kiseline, antistatik džon. Obuća sa zaštitnom čeličnom ili kompozitnom kapom za zaštitu od mehanickih povreda, kao i zaštitni list za zaštitu stopala. Radne čizme (kožne, gumene).

3. Rukavice: kožne, kombinovane, slojevite, PVC, tekstilne, rukavice za specijalne namene (za vatrogasce, elektroizolacione i sl.)

4. Polumaske, maske, filteri

5. Zaštitne naočare

6. Šlemovi, viziri

7. Antifoni, čepići za zaštitu ušiju

8. Zaštita od pada: opasači za radove na visini u poziciji sedenja, kačenje na tri i četri tačke, užad, karabini

9. Odeća za specijalnu namenu: vatrogasna odeća i oprema

10. Maske za zavarivače (naglavne i ručne maske).

MR-KOMERC DOO - HTZ oprema za firme, preduzetnike, građane.

MR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i opremaMR KOMERC, HTZ oprema, radna i zaštitna odeća, obuća, motorna ulja i maziva Radna i zaštitna odeća i oprema