PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

SZTR BIS-PRODUKT

Telefon: 021/ 84 53 18
Telefon: 063/ 43 70 99
Fax: 021/ 27 00 484
Adresa: Djure Jakšića 95, Temerin
SZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarija

BIS PRODUKT,Temerin, PVC stolarija,ALU stolarija,strukturalne fasade,roletne,komarnici,građevinska bravarija.

SZTR BIS-PRODUKT izrađuje PVC i ALU stolariju, strukturalne fasade, roletne, komarnike, elemente crne (građevinske) bravarije.

PVC STOLARIJA
PVC profili od kojih se izrađuje PVC stolarija (vrata spoljna i unutrašnja, prozori, portali i sl.) su veoma cenjeni zbog kvaliteta, dugotrajnosti, izdržljivosti, čvrstoće i nosivosti. Osim otpornosti na atmosferske uticaje, vazduh i vodu, oni pružaju toplotnu i zvučnu izolaciju. Budući da 70% gubitaka energije potrebne za zagrevanje odlazi na vrata, prozore i spoljasnje zidove, vrlo brzo nakon ugradnje PVC stolarije značajno se smanjuje računa za grejanje ili hlađenje.
Trajnost ovakve stolarije se procenjuje na preko 50 godina.
Bez obzira na vaše potrebe, dimenzije, dizajn i kreativnost arhitekte, PVC stolarija će se odlično uklopiti u vašu kuću, stan ili poslovni prostor. Izuzetno je prilagodljiva i moguće je izraditi prozore i vrata svih mogućih vrsta, oblika i dimenzija u skladu sa Vašim željama.

ALU STOLARIJA
Pored pouzdanosti i odlične izolacione sposobnosti, Alu stolarija pruža i estetski doživljaj jer oštre i jasne linije kao i visok stepen završne obrade pružaju moderan izgled i luksuzan stil objektu. Vrata i prozori se mogu praviti od eloksiranih ili plastificiranih profila, sa ili bez termo prekida, od različitih debljina profila, broja komora itd.

ROLETNE
Kad želite da zaštitite kuću ili stan od sunčevih zraka koji ulaze u vaše prostorije, kiše, snega ili vetra, roletne su efikasno rešenje. Održavanja gotovo i da nema. Možete povremeno da ih operete pod mlazom vode ili prebrišete na isti način kao i PVC stolariju.

KOMARNICI
Na raspolaganju su:
- FIKSNI KOMARNIK kod kojeg je mrežica fiksirana na PVC ram koji se montira na spoljašnu stranu prozora,
- ROLO KOMARNIK kod kojeg mrežicu možete izvlačiti po potrebi, kao roletnu.

ELEMENTI ZA STRUKTURALNE FASADE
Strukturalne fasade su najmoderniji i najtrajniji način završne obrade fasade modernih objekata.
SZTR BIS-PRODUKT proizvodi elemente za ove fasade prema projektom zahtevanim dimenzijama i oblicima.

CRNA (GRAĐEVINSKA) BRAVARIJA
Elementi crne bravarije ponovo imaju veliku primenu u izradi ograda, kapija, balkonskih ograda, rukohvata, nastrešnica i dr.
SZTR BIS-PRODUKT je u mogućnosti da prema Vašim željama izradi svaki element od crne bravarije.

Raznovrsnost ponude, kvalitet izrade, stručnost i odgovornost u radu su razlozi da potražite SZTR BIS-PRODUKT, Temerin.

SZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarijaSZTR BIS-PRODUKT PVC i ALU stolarija