PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

PLASTIKO doo

Telefon: 021/ 82 10 85
Telefon: 064/ 11 24 616
Adresa: Veternik, Ive Lole Ribara 16, Novi Sad
Email: vojislavnedeljkovic@yahoo.com
PLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastike

PLASTIKO doo proizvodi razne predmete od plastike za domaćinstvo: štipaljke, čaše, posude, zatvarače za flaše, univerzalne vezice za vinovu lozu, čepove

PLASTIKO doo je osnovan 2004.godine kao proizvod SZR Plastika koja je na istoj adresi u Veterniku postojala od 1991.godine.

PLASTIKO je proizvodio predmete od plastike za domaćinstvo do 100 grama težine, a danas PLASTIKO doo proizvodi razne predmete od plastike za domaćinstvo kao što su štipaljke, čaše, posude, zatvarači za flaše, vešalice, univerzalne vezice za vinovu lozu, čepove i dr., a jedan deo proizvodnog programa je prikazan na slikama.

PLASTIKO poseduje prodajna mesta u Novom Sadu na Futoškoj i Satelitskoj pijaci, kao i maloprodajne objekte:

- prodavnica broj 1 u Narodnog fronta 76 (Liman IV) i
- prodavnica broj 2 u Hadži Ruvimova broj 33 (Nova Detelinara)

Veleprodaja PLASTIKO doo se nalazi u Veterniku, Ive Lole Ribara 16.

Posetite naše prodavnice plastičnih predmeta za kuću i sigurno ćete pronaći neki predmet od plastike što ste dugo tražili, a niste znali gde da ga nađete.

Trgovci, u našoj veleprodaji imate na raspolaganju veliki izbor predmeta od plastike za domaćinstvo kojima ćete obogatiti svoju ponudu.

POSETITE NAS svakog radnog dana od 7,oo do 19,oo sati.

PLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastikePLASTIKO doo Proizvodnja predmeta od plastike