PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

PROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja

Telefon: 064/ 22 95 156
Telefon: 069/ 22 95 156
Adresa: Braće Spasić 17 (pored Roda centra), Čačak
Email: 100lica.100lica@gmail.com
Web: www.100lica.co.rs
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drveta

Salon nameštaja 100LICA:nameštaj vrhunskog kvaliteta,stolice,stolovi,klub stolovi,komode,spavaće sobe, separei,nameštaj,enterijer za restorane,kafiće,klubove,poslastičarnice,kafeterije

Salon nameštaja 100LICA nalazi se u Čačku i već 15 godina se uspešno bavi proizvodnjom nameštaja koje plasira u svojim salonima u Čačku i Beogradu.

Nudimo nameštaj vrhunskog kvaliteta, dominantne estetike: stolice, stolovi, separei, nameštaj i enterijer za ugostitelje.

Veliki broj boja, dimenzija i stilova učiniće da opremite svoj životni ili radni prostor po najvišim estetskim standardima u najkraćem roku.

U salonu 100LICA naći ćete veliki i bogat izbor klasičnog i modernog nameštaja, pločasti i tapacirani, za svačiji ukus i džep.

Širok spektar boja i dezena, pristupačne cene, povoljnosti pri kupovini i razni načini plaćanja:

- plaćanje platnim i kreditnim karticama

- čekovi građana

- potrošački krediti

- sindikalni krediti

U salonu 100LICA će vas dočekati ljubazno osoblje, uvek spremno da sasluša i pomogne u odabiru nameštaja po vašim željama, potrebama i vašem ukusu.

Salon nameštaja 100LICA uzima u obzir sve karakteristike koje nameštaj neizostavno mora da poseduje: funkcionalnost, kvalitet, estetiku i naravno želje i potrebe kupca.

U ponudi imamo i veliki izbor stolica, stolica sa rukonaslonom, foteljica, barske stolice kao i stolove za sve namene (na 4 nogara ili sa centralnim postoljem).

Boje kao i dimenzije uklapamo prema potrebama prostora i zahtevima kupca.

Nudimo bogat izbor:

-  stolica
-  stolova
-  klub stolova
-  komoda
-  spavaćih soba
-  izradu nameštaja po meri
-  opremanje stanova
-  separei i enterijer za restorane, kafiće, klubove, poslastičarnice, kafeterije

100LICA proizvodi enterijer po meri za lokale svih namena (klubovi, poslastičarnice, kafići).

Ukoliko nemate idejno rešenje ili sliku kakav separe želite, mi imamo tipske u 3 kategorije (ekonomik, standard, lux).

Izrada se vrši  na osnovu dužnih metara ledja prostora.

Boju obloga birate kao i varijante tapaciranja: meblo, eko koža ili koža.

Ako vam Čačak nije usput , posetićemo mi Vas.

Garancija 24 meseca, prevoz i montaža su u ceni...

PROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drvetaPROIZVODNJA NAMEŠTAJA sztr 100LICA, salon nameštaja Proizvodnja predmeta od drveta