PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

PAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione

Telefon: 021/ 41 91 21
Fax: 021/ 64 14 116
Adresa: Živojina Ćuluma 38, Novi Sad
PAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delova

Delovi za traktore,poljoprivredne mašine,autobuse,kamione:klipovi,hilzne,karike,ventili,kvačilo,menjač za traktore:Steyer,John Deere,Valmet,CASE,Fiat,SAME,New Holand. Za kamione: Deutz, Mercedes, Iveco, MAN, RABA,TAM, FAP, OM

PAN MOTOR doo je kompanija koja se bavi trgovinom delovima za traktore, poljoprivredne mašine i kamione sa sedištem u Novom Sadu.
Od samog početka rada bazirali smo se na prodaji rezervnih delova motorne grupe kao što su klip, hilzna, karika, ventil, vođica ventila, ležajevi, dihtunzi, zaptivači, semerinzi.

Takođe, u ponudi PAN MOTOR doo ima i delove za generalnu opravku traktora, autobusa i kamiona kao i delove menjača, kvačila i dr. Imajući u vidu da se skoro dve decenije bavi delovima za generalni remont motora, stečeno je iskustvo i stručnost u poznavanju istih, kao i u prepoznavanju kvaliteta robe kojom se trguje.

PAN MOTOR doo ima uspešno uspostavljenu saradnju sa brojnim proizvođačima, te je i direktni uvoznik pojedinih robnih marki iz inostranstva.
O kvalitetu delova koje PAN MOTOR doo nudi govori dugogodišnje prisustvo i rad, kao i zadovoljna klijentela.

Ponudu PAN MOTOR doo čine rezervni delovi najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača, pa su tako u ponudi za traktorski program delovi za:

- Steyer, IMT/IMR, CASE, John Deere, CASE, Valmet, Fiat Tractor, Ford Tractor, New Holand, UTB

Ponuda pored traktorskih rezervnih delova obuhvata i široku paletu rezervnih delova za ostale poljoprivredne mašine.

U ponudi za autobuse i kamionski program su delovi za:

- KHD, Deutz, Mercedes, Fiat Iveco, MAN, RABA, FAP, TAM, OM, Volvo i drugi.

U ponudi PAN MOTOR doo možete pronaći i aftermarket delove, odnosno kvalitetne rezervne delove koji ne spadaju u prvu ugradnju.

PAN MOTOR doo raspolaže velikim lagerom rezervnih delova dostupnih odmah.

Po narudžbi PAN MOTOR doo nabavlja delove i za sve ostale brendove na tržištu.

PAN MOTOR doo na sve delove daje garanciju.

Radno vreme: radnim danom od 8,oo do 16,oo

PAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delovaPAN MOTOR delovi za traktore, poljoprivredne mašine i kamione Prodavnice auto delova