PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

MOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse

Telefon: 021/ 64 12 488
Telefon: 063/ 51 21 38
Fax: 021/ 64 13 130
Adresa: Pere Popadića 7, Novi Sad
Email: motomag@open.telekom.rs
MOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delova

Cevi visokog pritiska (cevi za ubrizgavanje goriva),rezervni delovi za kamione,traktore,autobuse: TAM,FAP,MERCEDES,ZASTAVA,RABA,MAN,IKARUS

MOTOMAG d.o.o. je firma sa dugogodišnjom tradicijom (više od 40 godina) i iskustvom u proizvodnji, plasmanu i trgovini rezervnim delovima za kamione, traktore i autobuse.

Zahvaljujući univerzalnom mašinskom parku, savremenim mašinama i visokokvalifikovanom kadru, MOTOMAG je u mogućnosti da se prilagodi zahtevima i potrebama tržišta.

Cevi visokog pritiska (cevi za ubrizgavanje goriva) za razna teretna vozila i radne mašine, najrazličitijih modela je danas aktuelni proizvodni program ove kompanije.

Cevi visokog pritiska izrađene su od uvoznih kvalitetnih čeličnih cevi, posebno zaštićenih sa spoljne i unutrašnje strane, a priključni holnderi od specijalne vrste čelika.

MOTOMAG doo se danas bavi proizvodnjom i plasmanom cevi visokog pritiska za teretna vozila:

TAM
FAP
MERCEDES
ZASTAVA
RABA
MAN
IKARUS

Takođe, MOTOMAG doo se bavi i trgovinom rezervnim delovima za ove proizvođače teretnih i drugih vozila, kao i dodatne opreme.

MOTOMAG- najveći izbor i najbolja ponuda cevi visokog pritiska (cevi za ubrizgavanje goriva) i rezervnih delova i dodatne opreme za teretna vozila, traktore i autobuse.

Katalog sa cenovnikom cevi visokog pritiska proizvođača MOTOMAG možete preuzeti ovde.

MOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delovaMOTOMAG doo rezervni delovi za kamione, traktore,autobuse Prodavnice auto delova