PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Apartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku

Telefon: 022/ 46 70 27
Telefon: 065/ 84 88 182
Telefon: 062/ 82 95 038
Adresa: 9.vojvodjanske brigade 83, Vrdnik
Web: www.vrdnik-apartmani.com
Apartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku Prenoćišta

Vila ELENI: 6 bogato opremljenih apartmana sa pet zvezdica.TV sa kablovskim kanalima, DVD plejer, telefon, klima uređaj, bežični internet

Vila ELENI u ponudi ima 6 bogato opremljenih apartmana koji su kategorisani sa pet  zvezdica.
Četri apartmana imaju bračni krevet i trosed na razvlačenje (A1, A3, S1, S3), a dva apartmana su sa bračnim krevetom (A2 i S2).  
U svim apartmanima obezbeđen je TV sa kablovskim kanalima, DVD plejer, telefon, klima uređaj, bežični internet .
Svi apartmani imaju svoju kuhinju i kupatilo.
Pored kuhinja u apartmanima, gostima je na raspolaganju i posebna kuhinja sa trpezarijom.
Preporučujemo kvalitetnu ishranu u restoranu Mimoza - restoran nacionalne kuhinje, sa mogučnošću rezervacije obroka tj. pansionske ishrane.
Restoran Mimoza je udaljen samo oko 20m od apartmana Vile ELENI, na ulasku u Banju Vrdnik na zajedničkom trgu.

Vila ELENI ima lepo uređeno dvorište u okviru kojeg svojim gostima nudi roštilj, sač i prostor u okviru kog mogu deca da se igraju.
Na samo 50 metara od vile ELENI nalazi se restoran Mimoza, zatim dobro snabdevana prodavnica sa mesarom  i pekara.
Vila ELENI udaljena je od hotela „Termal“ 1200 metara.
Parking za goste je obezbeđen

Ukoliko tražite privatni smeštaj visokih standarda, pozovite Vilu ELENI i  rezervišite svoj boravak kod nas.

Pri ulasku u mesto Vrdnik iz pravca Rume nailazite na mali trg sa centralno zasađenim visokim borovima i spomenikom "Krst".
U okviru trga nalaze se  Apatmani ELENI.
Nastavljajući put od nas ka centru, na 600m dolazite do Turist biro-a, a na 1km lagane šetnje od nas nalaze se bazeni sa termalnom vodom i banjsko lečilište u hotelu Termal.

O Banji Vrdnik
Sumporasta termalna voda u bazenima banje ima konstantnu temperaturu 32,5°C i ima blagodarno dejstvo na čovečiji organizam.  
Preporučuje za lečenje svih oblika reumatskih oboljenja, postoperativna i posttreumatska stanja lokomotornog aparata i kičmenog stuba, oboljenja perifernog centralnog motornog neurona, bolni sindromi, rekovalescentna stanja, respiratorna i ginekološka oboljenja, migrenozna stanja, sportske povrede i opšte kondicioniranje organizma.

Dobro nam došli
Vila ELENI

Apartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku PrenoćištaApartmani ELENI, prenoćište u Vrdniku Prenoćišta