PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

HOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani

Telefon: Recepcija: +381 021/ 63 62 382
Telefon: Manager: +381 063/ 19 39 784
Adresa: Cara Dušana 41, Novi Sad
Email: office@iledefrance.co.rs
Web: www.iledefrance.co.rs
HOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani Prenoćišta

Hotel, Prenoćište ILE DE FRANCE:poslovni apartmani i sobe sa francuskim ležajem, dvokrevetni apartmani, apartmani za 4 osobe i LUX apartmani sa francuskim ležajevima. Apartmani poseduju terasu, kuhinju sa šankom i fržiderom, TV, klima uređaj, telefonsku l

Prenoćište ILE DE FRANCE - Francusko ostrvo u srcu Novog Sada. Osetite toplinu doma, raskoš, komfor, atmosferu francuskih dvorova.

Prenoćište ILE DE FRANCE se nalazi u staroj novosadskoj ulici Cara Dušana, na svega nekoliko stotina metara od centra grada, Novosadskog sajma, a na kilometar-dva od Petrovaradinske tvrđave ili novosadske oaze mira i tišine - Ribarskog ostrva. Pogled na pitomi, šumoviti pejzaž nacionalnog parka Fruška Gora je nezaboravan.

Prenoćište ILE DE FRANCE je kvalitetno sagrađen objekat u baroknom stilu, sa ukusom opremljen, raspolaže sa 18 apartmana na svetskom nivou, luksuzno opremljenih, namenjenih potpunom i kvalitetnom odmoru svojih gostiju.

Francuski materijali, nežni i vedri tonovi ambijentu daju jedinstven i nezaboravan utisak.

U ponudi za smeštaj su poslovni apartmani i sobe sa francuskim ležajem, dvokrevetni apartmani, apartmani za 4 osobe i LUX apartmani sa francuskim ležajevima.

Svaki od apartmana poseduje terasu, kuhinju sa šankom i fržiderom, TV, klima uređaj, telefonsku liniju, LAN priključak za internet, kao i besplatnu internet vezu.

Gostima, uz prenoćiste, ILE DE FRANCE nudi i doručak, koji se služi u vidu švedskog stola. Apartmani su zvučno izolovani, sa sigurnosnim ulaznim vratima, što čuva Vašu privatnost i mir.

Na terasi, kojom raspolaže svaki apartman, uživajte u zalasku sunca ili prvoj jutarnjoj kafici na svežem vazduhu.

ILE DE FRANCE je za svoje goste obezbedio sopstveni parking sa video nadzorom.

Uz prelep ambijent, ljubazne domaćine i prijatno osoblje provedite lepe dane u Novom Sadu, a osećajte se kao u Francuskoj.

Prenoćište ILE DE FRANCE omogućava ON-LINE  REZERVACIJE, a radno vreme je od 00-24h.

Moto prenoćišta ILE DE FRANCE:

Naš jedini zadatak je biti Vam na usluzi!

HOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani PrenoćištaHOTEL ILE DE FRANCE, prenoćište, sobe, apartmani Prenoćišta