PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

JAGODE PRIVIZER, Kisač

Telefon: 021/ 82 74 06
Telefon: 064/ 24 18 791
Adresa: Slovačka 38, Kisač, Novi Sad
Email: strawberrymp@gmail.com
Web: www.jagodeprivizer.com
JAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeri

Poljoprivredno gazdinstvo PRIVIZER, Kisač: proizvodimo najbolje jagode i tresnje u Srbiji.Navodnjavanje “kap po kap”.Sopstvena rasada. Plantaže trešanja, intenzivna proizvodnja od najkvalitetnijih sadnica.

Plantaže jagoda i trešanja poljoprivrednog gazdinstva PRIVIZER se nalaze na ulasku u selo Kisač, na magistralnom putu za Novi Sad.
Poljoprivredno gazdinstvo PRIVIZER se bavi poljoprivredom već nekoliko generacija, a danas se obrađuje oko 50 hektara kvalitetne zemlje, a od toga je 7 hektara pod voćem i to jagode (4.5 hektara) i trešnje (2.3 hektara).
Na osnovu višegodišnjeg iskustva došli smo do zaključka da našem tržištu najbolje odgovaraju jagode sorte Clery.
Prinos ove sorte je manji u odnosu na druge, ali je plod puno atraktivniji, sladji i izdržljiviji od ostalih sorti pa se lako proda.

Gazdinstvo PRIVIZER prodaje od 1000-1500 kilograma dnevno na malo pored puta i ta količina se povećava zahvaljujući sorti jagoda Clery i tome što se trudimo da jagode budu uvek sveže i zdrave…Ostale količine se prodaju na veliko na pijacama….
Na plantaži PRIVIZER se koriste zelene kontejnerske sadnice koje pravimo sami od naših jednogodišnjih tj.uvek najmlađih jagoda. Živiči se pikiraju u kontejnere napunjene supstratom i u posebnim uslovima dolazi do njihovog oživljavanja.
Za brže zagrevanje zemlje,čuvanje vlage i sprečavanje rasta korova koristi se mulch folija raznih debljina i boja.
Pomoću sistema za navodnjavanje “kap po kap” biljkama se dostavlja voda i potrebno hranivo da bi se pravilno i maksimalno razvile i da bi se dobilo što više grama velikih i ujednačenih plodova po biljci.

Berba počinje oko 1.maja i traje mesec dana, a ponekad i do 10.juna, zavisno od prosečne godišnje temperature.
Jagode se beru u plastičnu ambalažu da bi se izbegla suvišna manipulacija plodova kao i da ne bi došlo do njihovog gnječenja i oštećenja.
Prodaja jagoda se vrši direkno pored puta i zbog toga kupci dobijaju uvek sveže jagode starosti nekoliko sati ili tek ubrane plodove.
Naš cilj je da svaki kupac dobije sveže, prirodno sazrele i zdravstveno bezbedne jagode. Zbog toga svake godine imamo sve više zadovoljnih kupaca.

Jagode prodajemo u dva različita pakovanja i to:
1.providna plastična kutija gde staje 1 kg jagoda
2.drvena gajbica gde staje 5 kg jagoda neto.

DA LI STE ZNALI:
- jagode su najomiljenije bobičasto voće na svetu
- jagode su bogat izvor fenola - antioksidant koji pomaže u zaštiti ćelijskih struktura, srca, i deluje antikancerogeno
- zahvaljujući svojim sastojcima (vitamin C, mangan, vlakna, vitamin B5, vitamin B6, vitamin K, magnezijum), jagode su delotvorne u zaštiti od degeneracije mišićnog sklopa, artritisa, kao i za očuvanje opšteg zdravlja

Od 2012-te na svom gazdinstvu imamo 2.3 hektara trešnje i u 2013. sadimo još toliko. Obe kulture gajimo intenzivno i uvek pratimo najnovija dostignuća u prihrani i zaštiti da bi našim kupcima obezbedili zdravstveno što bezbednije plodove. Cilj našeg gazdinstva je da se u budućnosti bavimo voćarstvom na sve većim površinama i spremni smo prihvatiti nove trendove i najnovija tehnološka dostignuća u intenzivnoj proizvodnji voća.
I tako, iz godine u godinu unapređujemo ceo proces proizvodnje i pravimo sve kvalitetniji rasad i obezbeđujemo sve veće, stabilnije i kvalitetnije prinose na naše zadovoljstvo i radost naših kupaca.

Pridružite nams e na našoj facebook stranici: Jagode i trešnje Privizer

JAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeriJAGODE PRIVIZER, Kisač Poljoprivredna gazdinstva, farmeri