PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

OPTIKA EXCLUSIV

Telefon: 021/63 39 947
Telefon: 021/ 45 88 53
Adresa: Bulevar Oslobođenja 43, Novi Sad
Adresa 2: Fruškogorska 20
OPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnje

Optike Exclusiv: besplatan pregled za naočare i sočiva; veliki izbor kvalitetnih uvoznih okvira za decu i odrasle; kompjuterizovana izrada naočara; dioptrijska stakla vrhunskog kvaliteta; foto stakla

Slobodni smo da vam ponudimo naše usluge, u cilju što lakše nabavke dioptrijskih naočara za Vas i članove Vaših porodica.

Optike EXCLUSIV nalaze se na dve lokacije u Novom Sadu, i to Bulevar Oslobođenja 43 i Fruškogorska 20.

U našim optikama, što smatramo vrlo značajno, rade tri optičara (pored ostalog osoblja) koji su znanje i zvanje stekli u specijalizovanoj srednjoj školi za optičare “Ruđer Bošković” u Zagrebu i imaju IV stepen školske spreme i zvanje “optičar”.

Naše optike snabdevene su sa oko 1000 različitih modela okvira za naočare renomiranih svetskih proizvođača, kao i program okvira prilagođen kupovnoj moći najvećeg broja naših kupaca.

Sve dioptrijske leće, bilo od stakla ili plastike, koje ugrađujemo u naše okvire vrlo su visokog kvaliteta i od poznatih svetskih proizvođača.

Izuzetno značajan podatak je i to što naše optike podržava i specijalizovana Laboratorija za proizvodnju specijalnih optičkih leća, prva ovakve vrste u Novom sadu i Vojvodini.

Ovakva podrška omogućava našim optikama da svim svojim kupcima može dnevno isporučiti sve vrste naočara, svih dioptrijskih vrednosti.

Ovakvu mogućnost nam daje značajno mesto u konkurenciji optičarskih radnji u Novom Sadu.

Cilj svega napred navedenog je da Vam se omogući nabavka kvalitetnih naočara uz pristojne cene i na odloženi rok plaćanja na 6 mesečnih rata ili 12 polumesečnih rata.

Obustave se mogu vršiti preko administrativnih zabrana, koje naša optika obezbeđuje.

OPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnjeOPTIKA EXCLUSIV Optičarske radnje