PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

ANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA

Telefon: 064/261-66-34
Telefon: 060/661-66-34
Adresa: Bulevar Oslobođenja 66A/I/2, Novi Sad
ANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke salone

Studio za negu lica i tela ANASTASIJA,kozmetički salon,modni frizer,tretmani lica i tela,nadogradnja noktiju,profesionalno šminkanje,minival trepavica,prodaja profesionalne kozmetike za lice i kosu L'ORÉAL PROFESSIONNEL, Afrodita home care professional

Studio za negu lica i tela ANASTASIJA nalazi se u centru Novog Sada, u modernom i prijatno uredjenom prostoru i svojoj klijenteli pruža kvalitetnu, profesionalnu i kompletnu ponudu kozmetičkih usluga nege lica, tela i kose.

Pratimo svetske trendove, što u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom, za rezultat daje veliki broj zadovoljnih klijenata.

ANASTASIJA predstavlja mesto gde sklad započinjete uživanjem u bogatoj ponudi usluga koje nudimo. Tretmanima vrhunskim svetskim aparatima i preparatima za lice i telo, kao i kompletnim programom za oblikovanje tela, pronaći ćete sklad, mir i zadovoljstvo i izaći zadovoljni iz našeg salona.

USLUGE:


- tretmani lica i tela

- modni frizer ( najsavremenije tehnike nege i oblikovanja kose; nadogradnja kose; saveti modnog frizera)
- mikromezo terapija Klapp-rolerom
- nadogradnja, protetika i ojačavanje noktiju professionalis gelovima
- akril tehnika
- estetski spa pedikir
- profesionalno šminkanje
- minival trepavica
- prodaja profesionalne kozmetike

U Studiju za negu lica i tela ANASTASIJA sve usluge pruža sertifikovani kozmetičar sa dugogodišnjim iskustvom.

 

Bilo da je u pitanju venčanje, matursko veče, poslovni sastanak, svečana večera, novogodišnja zabava ili bilo koja druga svečanost, frizura treba da bude savršena,originalna i dugotrajna. Poklonite nam Vaše poverenje.


Potrudili smo se da za pušače obezbedimo poseban izdvojen prostor.
U određenom periodu godine, Studio za negu lica i tela ANASTASIJA obezbeđuje akcije kao i gratis tretmane !!!

Radno vreme :
ponedeljak – petak: 10,oo do 18,oo
subota: 9,oo do 15,oo

Dobro došli,
Vaša ANASTASIJA

 

ANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke saloneANASTASIJA STUDIO ZA NEGU LICA I TELA Oprema za kozmetičke salone