PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Orkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar)

Telefon: 021/ 45 12 71
Telefon: 064/ 216 55 66
Adresa: Temerinska 18 A, Novi Sad
Email: orkestar@josovunoc.com
Web: www.josovunoc.com
Orkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbe

Svadbe, proslave svih vrsta (veridbe, rođendani,ispraćaji,krštenja).Preko dvadeset godina postojanja. Četri izdata CD.Koncerti,smotre, festivali,gostovanja,radio i televizijski nastupi,stotine ‚‚živih svirki"

...
Još ovu noć,
Još samo noć,
nek topla ljubav greje nas,
kad svane dan,
proći će sve
nas neće biti to je kraj....

Tamburaški orkestar JOŠ OVU NOĆ osnovan je u jesen 1988.g. u Novom Sadu, predveče, uz piće u jednom lokalu u bivšoj ulici Salvadora Aljendea (sada Kralja Petra I ).

Brojni koncerti, snimanja, smotre, festivali, gostovanja, radio i televizijski nastupi i stotine ‚‚živih svirki‚‚ (svadbama i sličnim slavljima – ne zna se broj) obeležile su godine trajanja orkestra.

Tokom svih ovih godina, sa orkestrom su sarađivali mnogi poznati novosadski muzičari, glumci, slikari, pesnici, kompozitori, producenti, pijanci i potpuni anonimusi.

Sve to vreme radili smo ono što volimo: svirali i uživali u životu i kafanama.

To i danas radimo.

Iza Tamburaškog orkestra JOŠ OVU NOĆ su 4 zvučna zapisa (nekada audio kasete, a sada CD) sa muzikom koju možete preslušati i snimiti na našem sajtu www.josovunoc.com

Potražite nas i na Facebook-u.

Orkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbeOrkestar za svadbe i proslave JOŠ OVU NOĆ (tamburaški orkestar) Muzika za svadbe, bendovi za svadbe