PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Modna Agencija Orea

Telefon: 061/ 13 44 889
Adresa: 1300 Kapalara, preko puta ulaza br.8, Novi Sad
Email: office@orea-novisad.com
Web: www.orea-novisad.com
Modna Agencija Orea Modne agencije

Umetnička modna agencija OREA creative media - Novi Sad,profesionalni modeli,manekenke,manekeni,fotomodeli

Umetnička modna agencija OREA creative media - Novi Sad
OREA je VISOKOPROFESIONALNA MODNA AGENCIJA koja zastupa profesionalne modele u oblasti fashion i komercijalnog modelinga.
MODELING JE POSAO, ne samo zabava. Profesionalni modeling modelu donosi novac, a kao i u svakom drugom poslu, da biste bili uspešni morate biti posvećeni tome čime se bavite, odgovorni, organizovani, pošteni i istrajni.
Naš posao je da štitimo interese naših saradnika!
Orea je mesto na kojem se pre svega družimo i radimo u prijateljskoj atmosferi, probleme aktivno rešavamo, jedni drugima pomažemo, zajedno izgrađujemo profesionalni odnos između agencije i modela.
OREA je organizator zaštićenog programa pod nazivom KULT FEST koji je realizovan prvi put u maju 2009.godine pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada. Kult Fest je manifestacije koja se realizuje sa programom besplatnim i za publiku i za učesnike.
Ukoliko želite da postanete model modne agencije OREA i želite da pohađate BESPLATNU obuku za buduće članove OREA modeling tima, pošaljite sms, e-mail ili pozovite kontakt telefon kako bi vas obavestili o terminu održavanja kastinga. Nakon kastinga, razgovaraćemo o profesionalnoj saradnji zmeđu OREA-e kao matične agencije i vas kao modela OREA modeling tima.
Kontakt telefon: 061/ 13 44 889 - svaki dan od 10-16h
e-mail: za klijente: office@orea-novisad.com
e-mail : za prijave modela: prijava@orea-novisad.com

Modna Agencija Orea Novi SadModna Agencija Orea Novi SadModna Agencija Orea Novi SadModna Agencija Orea Novi SadModna Agencija Orea Novi SadModna Agencija Orea Novi SadModna Agencija Orea Novi SadModna Agencija Orea Novi Sad