PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Mikrolab Laboratorija

Telefon: 021/ 44 69 50
Telefon: 021/ 44 69 53
Fax: 021/ 44 69 53
Adresa: Kraljevića Marka 20, Novi Sad
Email: mikrolab@sbb.rs
Mikrolab Laboratorija Laboratorije

Mikrolab laboratorija, Laboratorijska dijagnostika sa najsavremenijom opremom. Hematološke, biohemijske, imunohemijske, mikrobiološke analize.HPV, UTVRĐIVANJE OČINSTVA, BIOPSIJA za samo 48 sati.

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Mikrolab obavlja aktivnosti savremene laboratorijske dijagnostike u stručno opremljenom prostoru, sa najsavremenijom opremom u kome Vas očekuje mlad i ambiciozan tim koji odlikuje stručnost, humanost, ljubaznost i predusretljivost.

Pacijentima pružamo široku lepezu usluga kao što su:
• hematološke
• biohemijske
• imunohemijske
• mikrobiološke analize.

Stručnjaci Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku smatraju da se mnoge bolesti ne moraju dugotrajno i uporno lečiti ukoliko se otkriju na vreme.
Laboratorija Mikrolab omogućava pacijentima da urade analize kojima se mogu otkriti faktori rizika i rani znaci bolesti pre nego što se ona razvije. Na taj način se čuva zdravlje i smanjuje potreba za naknadnim skupim i dugim terapijskim procedurama.

Mikrolab laboratorija pouzdanost svojih rezultata i efikasnost pri njhovoj izradi zasniva na primeni svetskih standarda iz oblasti laboratorijske dijagnostike.
Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Mikrolab neguje jednostavan, a efikasan princip rada koji se ogleda u četri postulata:
– brzo
– pouzdano
– efikasno
– najsavremenije metode i aparati.

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Mikrolab obezbedjuje korisnicima svojih usluga rezultate za:
HPV, UTVRĐIVANJE OČINSTVA, BIOPSIJA
za samo 48 sati.

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Mikrolab očekuje Vas svakog radnog dana od 07,oo-19,oo h i subotom od 08,oo-13,oo h.

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Mikrolab – U SLUŽBI ZDRAVLJA

Mikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija LaboratorijeMikrolab Laboratorija Laboratorije