PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

BELA TEHNIKA HERC DOO

Telefon: 021/ 63 60 326
Telefon: 021/ 64 68 228
Telefon: 063/ 54 21 31
Fax: 021/ 54 48 64
Adresa: Polgar Andraša 40 (Bulevar Evrope), Novi Sad
Email: herc.doo@sbb.rs
BELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnika

Prodavnica bele tehnike HERC: veš mašine,šporeti,televizori,klima uređaji,kotlovi,frižideri,bojleri (Gorenje, Electrolux, Whirpool, Bosch, Indesit)

Svima koji tek opremaju svoj životni prostor, ali i onima kojima je potrebna nova oprema za kuću ili stan, neophodni su saveti i sugestije stručnjaka pri odabiru aparata i mašina koji olakšavaju i unapređuju kvalitet života. Bela tehnika HERC doo nudi najveći izbor ugradnih aparata kao i bele tehnike. U našem izložbenom salonu bele tehnike mogu se naći: šporeti, aspiratori, TV i muzički uređaji, frižideri, zamrzivači, bojleri, usisivači, telefoni, klima uređaji, mali kućni aparati.

Osim kompletnog asortimana u kojem su zastupljeni eminentni proizvođači bele tehnike kao što su:

- Gorenje
- Electrolux
- LTH
- Whirlpool
- AEG
- Ariston
- Iskra
- Candy
- Končar
- Bosch
- Zanussi
- Beko
- Alfa
- Indesit

tu su i brzi kreditibela tehnika na rate (od 6 do 48 meseci, bez odlaska u banku), plaćanje karticom (Yuba, DinaCard, Visa, MasterCard), dostava u roku od 24 časa, montaža i servis bele tehnike.

Bilo koji uređaj da Vam je potreban, ljubazni prodavci sa višegodišnjim iskustvom, pružiće Vam odgovarajuće informacije i uputiti na ono što je najbolje za Vas. Neophodno je uskladiti dimenzije prostora sa dimenzijama uređaja, ali i njihov dizajn sa funkcionalnošću.

Mi ćemo Vam predložiti idealno rešenje za usklađivanje Vaših želja i potreba. Oprema za kuhinje i kupatila, ali i sitnice koje čine život lagodnijim, kod nas se može pronaći:
 
- veliki izbor ugradne tehnike i aparata
- televizori, DVD uređaji, muzičke linije
- veš mašine, mašine za posuđe
- električni i kombinovani šporeti
- šporeti na čvrsto gorivo i gas
- kotlovi i peći na zemni gas
- frižideri i zamrzivači
- bojleri prohromski (10 godina garancije)
- usisivači Iskra, Electrolux (2 godine garancije)
- telefoni i mali kućni aparati
- klima uređaji

Sve što Vam je potrebno u srcu je ljubav, a bela tehnika se nalazi u HERC-u.

BELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnikaBELA TEHNIKA HERC DOO Kućna tehnika