PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

JANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea

Telefon: 025/ 25 1 63
Telefon: 063/ 51 66 11
Fax: 025/ 43 13 60
Adresa: Beogradska 1, Sombor
Email: janovic@janovic.co.rs
Web: www.janovic.co.rs
JANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodi

SZR”Janović” Sombor – proizvodnja konditorskih proizvoda; bombona tvrdih-drops, svilenih, dražiranih, žele. Proizvodnja lizalica svih velicina i težina, lizalica sa logom. Proizvodnja liciderskih srca, medenjaka. Proizvodnja sveća i voskarskih proizvoda.

SZR Janović Sombor osnovana davne 1911. godine kao porodična firma koja se i danas posle 100godina od osnivanja održala i unapredila svoje poslovanje kroz četvrtu generaciju Janovića.

Firma je od male zanatske radnje, prerasla u modernu firmu koja je u svoje poslovanje uvela standarde kojih se drži i po kojima posluje. HACCP sistem bezbedne i zdrave hrane uveden je 2005. godine i certifikovan je od TUV Rheinland InterCerta pod br.ZN 75.127.0044.

Svoje proizvode u Srbiji plasiramo preko renomiranih trgovinskih kuca, a velik deo izvozimo u Italiju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku.

Proizvodi koji se plasiraju u trgovinske lance su upakovani u praktičnu i dopadljivu ambalažu iz koje se proizvodi direktno mogu izložiti na police.

Isto tako ostali smo verni tradiciji i sačuvali smo prizvodnju proizvoda starog zanata. Liciderska srca i medenjaci se i dan danas proizvode po recepturi sa početka prošlog veka koji su nam naši stari ostavili u amanet. Kod nas možete naručiti liciderska srca za poklone u svadbama i za druge svečanosti.

Proizvodimo i sveće za razne namene; verske, ukrasne, konzumne i sve to ručno i s ljubavlju.

JANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodiJANOVIĆ proizvodnja bonbona, lizalica i želea Konditorski proizvodi