PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

S.Z.R. CHILLY WILLY

Telefon: 063/80 54 534
Telefon: 064 /307 1 308
Adresa: Kać, Partizanska 52/a, Novi Sad
Email: chily_wily@yahoo.com
S.Z.R. CHILLY WILLY Klima uređaji i klimatizacija

CHILLY WILLY - izvodjenje termotehničke instalacije: grejanja, klimatizacije i ventilacije.Ugradnja, servis i održavanje klima uređaja.Sve vrste ventilacionih instalacija u restoranima i svim objektima sa kuhinjom.Instalacije centralnog grejanja.

Samostalna zanatska radnja CHILLY WILLY izvodi termotehničke instalacije: grejanja, klimatizacije i ventilacije duži niz godina, te poseduje dugogodišnje iskustvo na poslovima iz ove oblasti, što dokazuje i veliki broj izvedenih instalacija u stambenim i poslovnim objektima.

Samostalna zanatska radnja CHILLY WILLY u oblasti:

Klimatizacije:
- ugrađuje, servisira i održava klima uređaje u domaćinstvima i poslovnim objektima. Ugrađujemo i po dogovoru nabavljamo savremene aircondition sisteme svih svetskih proizvođača: MIDEA, LG, SAMSUNG, PANASONIC, GALANZ, KOREL, CRYPTON, CROWN, SANYO …
- vrši montažu klima uredjaja svih sistema i modela (Mono Split i Multi Split sistemi, zidni, kanalski, kasetni, plafonski, podni klima uredjaji, vazdušne zavese, VRV sistemi)
- vrši servisiranje i održavanje klima uredjaja u garantnom i vangarantnom roku.

Ventilacije:
- izvodi sve vrste ventilacionih instalacija (u restoranima, diskotekama, kafićima i drugim objektima sa kuhinjom) (koristimo ventilacionu opremu vodećih svetskih proizvođača)
- izrađuje nove ventilacione sisteme sa
klasičnim ventilatorima - ventilatori mogu biti ugrađeni u zid kada se vrši cirkulaciju vazduha između jedne i druge prostorije ili spolja,
ventilacija sa kanalskim ventilatorima - ventilator je ugrađen u kanalsku mrežu i vrši izvlačenje iz kontaminirane lokacije i bezbedno izbacuje potrošeni vazduh u prostor gde najmanje smeta. Koristi se za izvlačenje mirisa iz javnih toaleta, mirisa i pare iz kuhinja, ventilacije garaža itd.

ventilacija sa krovnim ventilatorima - ventilator je smešten na krov, a preko kanalske mreže vrši se izvlačenje istrošenog vazduha,

ventilacija kuhinja sa neutralizacijom mirisa i elektrostatičkim odstranjivanjem nepoželjnih čestica prema EU standardima. U kanalsku mrežu pre izlazka vazduha u spoljnu sredinu ugrađuje se elektrostatički filter i neutralizator mirisa.

ventilacija sa klima komorama - klima komore imaju mogućnost izbacivanja istrošenog i ubacivanja potrebne količine svežeg vazduha, na osnovu senzorske analize kvaliteta vazduha. Ceo proces se vodi kompjuterski.

Instalacije centralnog grejanja:
- izvodi radove na instaliranju centralnog grejanja u stambenim i poslovnim objektima (jednocevno i dvocevno, podno i radijatorsko, solarno grejanje) sa čeličnim ili bakarnim cevima
- ugrađuje najsavremenije radijatorske ventile sa termoglavom koji štede energiju
- montažu i remont svih vrsta kotlarnice na čvrsto, tečno i gasovito gorivo
- održava toplotne podstanice
- remont i rekonstrukcija postojećeg sistema za grejanje
- zamena cevi za grejanje, čišćenje radijatora u stanovima, poslovnim prostorima, radnim prostorijama, lokalima i dr.

Veliki broj zadovoljnih klijenata i uspešno završenih poslova je rezultat dugogodišnjeg iskustva i konstantnog stručnog usavršavanja u oblasti termoenergetike.

Poverite rešenje Vaših probleme iz ovih oblasti stručnjacima - SZR CHILLY WILLY Vas očekuje.

S.Z.R. CHILLY WILLY Novi SadS.Z.R. CHILLY WILLY Novi SadS.Z.R. CHILLY WILLY Novi SadS.Z.R. CHILLY WILLY Novi SadS.Z.R. CHILLY WILLY Novi SadS.Z.R. CHILLY WILLY Novi Sad