PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

SENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila

Telefon: 021/ 82 91 61
Telefon: 063/ 58 48 92
Adresa: Janka Jasenskog 106, Kisač, Novi Sad
Email: senjes-mont@hotmail.com
SENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila Gvožđare

SENJEŠ MONT trgovina, Kisač: prodaja vodovodnog i elektro materijala,elementi gasne instalacije,elementi i oprema za centralno grejanje,cevi,ventili,radijatori,prateći elementi za instalaciju vodovoda,gasnih instalacija i sistema za grejanje

SENJEŠ MONT trgovina – osnovna delatnost je prodaja vodovodnog i elektro materijala, elemenata gasne instalacije, elemenata i opreme za centralno grejanje (cevi, ventili, radijatori, prateći elementi za instalaciju vodovoda, gasnih instalacija i sistema za grejanje).

 Kompletan program podnih i zidnih keramičkih pločica kao i opreme za kupatila: sanitarije, tuš kabine, tuš kade i kade, lavaboi, WC šolje, monoblokovi, tuš baterije, slavine, kupatilski nameštaj, izložen je u lepo i moderno uređenom izložbeno – prodajnom salonu.

 Iz asortimana SENJEŠ MONT trgovina, izdvajamo:

1. ppr cevi i elemente cevovoda (fitinzi), dostupni u beloj i zelenoj boji. Namenjeno za tople i hladne vodosanitarne instalacije kao i za više vrsta instalacija centralnog grejanja.
Osnovne prednosti u odnosu na klasične instalacije:

   - radni vek minimum 50 godina
   - neuporedivo lakša i jednostavnija montaža i ugradnja
   - otprnost na kamenac, koroziju i niske temperature
   - zbog manje težine, lakše rukovanje
   - mogućnost primene kod velikog broja fluida
   - veća zvučna i termička izolacija

2. pvc cevi za kućnu i uličnu kanalizaciju sa spojnim elementima

3. okiten creva

4. pocinkovane cevi i fitinzi

5. mesingani fiting (propusni ventili, vodovodne spojnice, nepovratni ventili i MS prelazi za bakarne cevi)

6. bojleri, peći, grejalice i dr.

SENJEŠ MONT raspolaže i velikim izborom elektromaterijala (instalacioni kablovi, rasveta, osigurači, prekidači, utičnice i ostalo).

Opremu za gas, gasne instalacije i centralno grejanje možete naći u SENJEŠ MONT, trgovina, a u izboru će vam stručnim savetima pomoći naše ljubazno osoblje. Tu su pored ostalog: kotlovi za centralno grejanje (gasni, električni, na čvrsto gorivo, peletu i sl.), radijatori (aluminijski, čelični), ventili, cevi, fitinzi, cirkulacione pumpe i dr.

U SENJEŠ MONT, trgovina ćete naći i veliki izbor farbi za drvo, metal, beton, farbi, disperzija i poludisperzija za krečenje spoljnih i unutrašnjih zidova, pribora za farbanje i krečenje, sitnog alata i mnoštvo drugih kućnih potrepština neophodnih za održavanje domaćinstva (plastični program, grejači za šporete, veš mašine, bojlere, sitan alat i sl).

ONO ŠTO NEMA U SENJEŠ MONT, trgovina – VEROVATNO VAM I NE TREBA

SENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila GvožđareSENJEŠ MONT - gvožđara, farbara, oprema za kupatila Gvožđare