PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Grba DMB

Telefon: 021/ 89 74 32
Fax: 021/ 89 74 01
Adresa: Železnička bb, Futog, Novi Sad
Email: office@grbadmb.co.rs
Web: www.grbadmb.co.rs
Grba DMB Građevinski materijal

GRBA DMB,lamperija,brodski pod,letve,štafle,lajsne,rezana građa,suva stolarska daska,proizvodnja prozora i vrata od različitih materijala i dimenzija,prodaja okova za stolariju,obloga za vrata,uslužno sečenje,kantovanje.

Preduzeće GRBA DMB d.o.o. je počelo sa radom 1992. godine.
Tokom godina poslovanja, proširili smo program proizvodnje i prodaje tako da pored proizvoda od drveta (lamperija, brodski pod, letva, štafle, lajsne, rezana građa i suva stolarska daska), preduzeće GRBA DMB doo je razvilo i proizvodnju prozora i vrata od različitih materijala i dimenzija.
Preduzeće GRBA DMB d.o.o. nudi širok asortiman ulaznih (spoljnih) i unutrašnjih vrata, rađenih od punog drveta, furnirana ili kraft master.
Vrata se proizvode po standardnim veličinama, ali takođe i po meri kupaca.
Takođe, preduzeće GRBA DMB d.o.o. vrši i prodaju okova za stolariju, obloga za vrata, uslužno sečenje i kantovanje OSB iverice, medijapan ploča i td.
Pored proizvodnje, delatnost smo proširili i na prodaju repromaterijala za vrata što uključuje frizu za vrata, elemente za prozore, papirno saće itd.
Kao najznačajniji proizvod nudimo obloge za vrata KRAFT MASTER u beloj boji sa vrlo pristupačnom cenom, jer smo direktni uvoznici istih iz Turske.
Preduzeće GRBA DMB d.o.o. nudi i širok asortiman pločastog materijala u svim bojama i dezenima. U našem izložbenom salonu možete naći oplemenjenu ivericu raznih dezena i boja.
Takođe, našim klijentima nudimo i usluge sečenja iverice po meri, obično i ABS kantovanje.

Jednostavno, preduzeće GRBA DMB d.o.o. je pravo mesto za nabavku na veliko i malo proizvoda od drveta, pločastih materijala, prozora i vrata za Vašu kuću, stan ili zgradu.

Ljubazno i preduzimljivo osoblje preduzeća GRBA DMB d.o.o. Vas očekuje.

Grba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijalGrba DMB Građevinski materijal