PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

PRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV

Telefon: 021/ 65 39 877
Telefon: 064/ 24 69 748
Fax: 021/ 65 39 877
Adresa: Veselina Masleše 18, Novi Sad
Email: blagoslovgalerija@gmail.com
Web: www.blagoslovgalerija.com
PRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Galerije

Prodajna galerija, izlaganje i prodaja ikona. Unikatne ručno radjene ikone u duborezu i biblijski motivi umetnika Milana Pavlovića i njegovog sina Aleksandra Pavlovića.

PRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV u Novom Sadu osnovana je sa ciljem da putem izlaganja i prodaje prikaže ikone i biblijske motive hrišćanske veroispovesti, ručno rađene u duborezu.

U duhu porodične tradicije, duge više od decenije, inspirisani bogatstvom hrišćanske kulture, umetnici Milan Pavlović i njegov sin Aleksandar sa velikom ljubavlju i dalje vredno stvaraju i neguju svoj dar.

Galerija Blagoslov pruža mogućnost svim poštovaocima i zaljubljenicima u umetnost da se upoznaju sa neprocenjivom lepotom izloženih unikatnih duboreza, a takođe nudi mogućnost izrade željenog motiva po dimenzijama u skladu sa Vašim potrebama kako bi ono što želite našlo put do Vašeg doma.

PRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Novi SadPRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Novi SadPRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Novi SadPRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Novi SadPRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Novi SadPRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Novi SadPRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Novi SadPRODAJNA GALERIJA BLAGOSLOV Novi Sad