PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Štampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA

Telefon: 064/ 19 04 655
Telefon: 021/ 37 11 59
Adresa: Banović Strahinje 18, Novi Sad
Email: aleksa78@yahoo.com
Web: www.rajla-moler.co.rs
Štampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijer

Štampani beton, štampani zidovi, oblaganje zidova, podova, stepeništa ukrasnim prirodnim i veštačkim kamenom

Zanatska radnja RAJLA izrađuje:

1. štampani beton
2. štampane zidove
3. vrši oblaganje zidova, podova i stepeništa ukrasnim prirodnim i veštačkim kamenom

1. Štampani beton

Štampani beton je ukrasni, dekorativni beton koji se izvodi „štampanjem“ betona i izgleda kao kamen, cigla ili granit. Štampani beton se odabirom odgovarajućih boja i reljefa lako uklapa u svaki eksterijer ili enterijer.

Štampani dekorativni beton se izrađuje od armiranog betona koji je dodatno ojačan polipropilenskim vlaknima i učvršćivačima u boji, ima visok stepen tvrdoće i zavidnu trajnost i postojanost.
Štampani dekorativni beton se po ugradnji ponaša kao celina, tako da nemože doći do pucanja između fugni, ostaje nepromenjen i kod najvećih opterećenja.
Boje štampanog dekorativnog betona su zbog kvaliteta materijala, trajne i otporne na atmosferske padavine i klimatske uslove.

Štampani dekorativni beton može se izrađivati direktno na starom betonu ili drugoj postojećoj tvrdoj podlozi.

2. Štampani zid

Tehnika štampanih zidova podrazumeva upotrebu specijalnih maltera, otpornih na sve vrste klimatskih, termalnih i mehaničkih oštećenja. Zbog svoje velike moći prijanjanja, tehnika štampanih zidova može se primenjivati na nemalterisane zidove, gips ploče, drvene obloge, stiropor. Ukoliko eventualno dođe do mehaničkih oštećenja, reparacija je laka i brza.
Zbog velikog izbora različitih tekstura i neograničenih mogućnosti izbora boja, štampane zidove je lako uklopiti u sve arhitektonske celine.

3. Dekorativni kamen (prirodni i veštački)

Dekorativni kamen
Dekorativni kamen (veštački), odnosno kamene obloge su ekonomične, brzo se ugrađuju, lako se održavaju i pogodne su kako za unutrašnje, tako i za spoljašnje zidne površine.
Jedna od prednosti dekorativnog kamena u odnosu na druge materijale, je u površinskom završnom sloju-glazuri koja obezbeđuje da se na dekorativnom kamenu ne javljaju fleke od masnoće i vode.
Pojedinačni elementi dekorativnog kamena daleko su lakši od prirodnog kamena, tako da se prilikom ugradnje dekorativnog kamena ne moraju koristiti dodatni nosači.

Prirodni kamen
Prirodni kamen je pogodan za oblaganje staza, zidova, stepenica, ograda i td.

U našoj ponudi se nalazi:
- kamen
- kamene ploče različtih boja i dimenzija
- sečeni kamen
- klesani kamen

Višegodišnje iskustvo, visok entuzijazam i stalno stručno usavršavanje, čine da je zanatska radnja RAJLA Vaš pravi izbor za sve vrste radova na uređenje ili preuređenju eksterijera ili enterijera vaših domova, poslovnih prostora, kuća za odmor...

Štampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijerŠtampani beton, štampani zid, oblaganje kamenom RAJLA Enterijer, eksterijer