PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

GALERIJA PORCELANA

Telefon: 021/54 05 07
Telefon: 021/54 05 08
Telefon: 063/53 59 82
Adresa: Braće Ribnikar 63, Novi Sad
Email: galerijaporcelana@gmail.com
Web: www.galerijaporcelana.com
GALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmeti

Galerija porcelana, Novi Sad, spoj tradicije i savremenog načina postavljanja trpeze. Herend porcelan - Providno beli, ručno iscrtavan porcelan. Zsolnay porcelan - Šarenilo i umeće u iscrtavanju i ukrašavanju.

Galerija porcelana - spoj tradicije i savremenog načina postavljanja trpeze

Galerija porcelana sa ponosom predstavlja Herend brend u Novom Sadu, Srbiji.

Providno beli, ručno iscrtavan porcelan, već 180 godina ukrašava vitrine aristokratskih porodica, ambasada, porodica koje poštuju tradiciju i kulturu ukrašavanja i postavki trpeza, porodična okupljanja. U savremenom društvu, Herend je odgovorio i na zahtev poslovnog čoveka, te izliva komade koji se sa radošču poklanjaju i primaju, sa mogućnošću ispisivanja imena firme, poruke, monograma.
Herend iscrtava pehare za pobednika Formule1,Golf turnira,Tenis turnira....Galerija je u svojoj ponudi uvrstila raznorazne komade, kako po formi, dekoru i tako i po funkciji, te kod nas možete odabrati od najjednostavnijih, svedenih dekora, do onih najpoznatijih "Victoria dekor" koji su poznati kao "lična karta Herenda". Prepoznatljivi leptiri i cvetovi gloga ukrašavaju šolje za čaj, čajnike, supijere...a sve sa namerom da vam ulepšaju trenutke druženja, uživanja.

Drugi brend koji je dostupan ljubiteljima porcelana je "Zsolnay", isto iz Madjarske, brend poznat još našim bakama. Šarenilo i umeće u iscrtavanju ukrašavaju šoljice, servise za ručavanje, lampe, svećnjake i tako nam čine prostor toplijim i sigurnijim posle užurbanog i burnog dana.
Dodjite u Galeriju porcelana i priuštite sebi, svojoj porodici komade koji utopljavaju svaki dom. Posebno smo srećni kada se za porcelan odluče mladi bračni parovi koji tek ulaze u zajedničku životnu priču i time produžavaju tradiciju stolovanja, postavki trpeze.

Nalazimo se u širem delu centra Novog Sada, preko puta kasarne na Futoškom putu, a tu smo za vas, svakog dana od 10.00-20.00, subotom od 10.00-14.00

Posetite naš sajt www.galerijaporcelana.com i sami zaključite koliko lepota porcelana može da doprinese vašem dnevnom uživanju.

GALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmetiGALERIJA PORCELANA Dekoracije,Dekorativni predmeti