PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

RODJENDAONICA O - KLUB

Telefon: 021/ 52 41 47
Telefon: 060/ 029 19 24
Telefon: 060/ 029 19 26
Fax: 021/ 52 41 47
Adresa: Ignjata Pavlasa 2-4 (zgrada Pozorišta mladih), Novi Sad
Email: igraonicaoklub@gmail.com
Web: www.o-klub.rs
RODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraonice

Dečija igraonica O-KLUB:igraonica,rođendaonice:Disko-vrisko za uzrast od 1-6 god,Teenage disko,uzrast od 7-13 god,DISCO uzrast od 13-18 god;kafe O-KLUB-a

U centru Novog Sada, u zgradi Pozorišta mladih nalazi se O-KLUB: čaroban ambijent gde se snovi pretvaraju u stvarnost, savremene i moderne prostorije namenjene za decu i odrasle:
- kafe O-klub-a
- salon za nepušače
- igraonica
- diskoteka “DISKO -VRISKO“
- Teenage diskoteka
- Video room

IGRAONICA
Prostran i veliki prostor za igru, 3D lavirint, bazeni sa lopticama, tobogani, razne igračke i rekviziti podstiču decu na igru, pokret, maštu, druženje i stvaranje dobrog raspoloženja i vesele atmosfere. Namenjena je uzrastu od 1 do 8 god.
U igraonici se organizuju razna takmičenja iz sporta, muzike, plesa, posete pozorišnih trupa, plesnih grupa, koncerti muzičkih školica.
Gostoljubivi i zabavni animatori pomažu deci da posetu O- KLUB-u osete kao jedinstven doživljaj i razviju želju da dođu opet.
Igraonica je otvorena je 365 dana u godini.

ORGANIZACIJA ROĐENDANA
O-KLUB radi organizaciju rođendana nudeći tri rođendanska prostora: DISKO-VRISKO,uzrast od 1-6god.,Teenage disko,uzrast od 7-13god, DISCO uzrast od 13-18 god.,opremljena kao diskoteke sa svetlosnim i zvučnim efektima (reflektori, disko kugle, laseri, dim, sneg, baloni).
Radnim danima od ponedeljka do četvrtka je u ponudi „O - KLUBINO  ROĐENDANSKI PAKET“ po extra povoljnoj ceni!!!
Rođendanski paketi su različiti, a zavise od broja dece, broja odraslih, programskih sadržaja, želja dece itd.
Vaše je da zakažete rođendan na vreme, a mi ćemo se potruditi da divan dan ostane u najlepšoj uspomeni deteta.

DODATNE USLUGE O-KLUB-a:
- Iznajmljivanje prostora (Kafe i Salon za nepušače), moguće je iznajmiti u večernjim terminima posle 22h. Oba prostora su modernog enterijera, opremljena audio-vizuelnim sredstvima, klimatizovana i pod video nadzorom. Pogodni su za koktel-žurke, biznis promocije, manje svadbe i druge proslave.
- Prodaja pinjata, ručno izrađene, raznih oblika i motiva, punjene slatkišima, konfetama i drugim iznenađenjima, namenjena za rodjendane i druge proslave.
- Iznajmljivanje čokoladne fontane povodom raznih proslava,
- Obrazovni teatar, zabavno-edukativno dečje pozorište, voditelj Emilija Mrdaković
- Organizovani dolasci dece predškolskog i školskog uzrasta, poseban program za decu posetioce
- O-kuhinja: kroz dugogodišnji rad i veliki izbor naših usluga, javila se i potreba za otvaranjem sopstvene kuhinje. O-kuhinja  nalazi se u  prostorijama O-KLUBA. Kuhinja je opremljena najkvalitetnijom ugostiteljskom opremom.
Vodeći računa o našim malim i velikim gostim, o njihovom istančanom ukusu, trudili smo se da ponudimo veliki izbor trend jela, kao bogat i uobičajen doručak, pice, peciva, te nezaobilazni deserti-palačinke, sladoled, voćni kupovi.

Rođendaonica O-KLUB-a pripremila je za Vas specijalnu rođendansku ponudu koja važi od ponedeljka do četvrtka za sve mališane i teenager-e.
U ponudi je jedan, jedinstveni rođendanski paket O-KLUBINO koji obuhvata :

* trajanje rođendana: 2,5 sata
* zakup rođendanskog prostora
* animator
* igranje u igraonici (uzrast do 9 god)
* pozivnice
* rezervacija za odrasle u kafiću ili salonu za nepušače
* konobar na 15 odraslih

Cena O-KLUBINO rođendanskog paketa je 4.900 din

Hranu i sokove za decu možete odabrati i naručiti iz naše ponude ili doneti vaše.
Pored toga, u ponudi je i bogata lepeza dodatnog programa plus kojim ćete olakšati i ulepšati Vašu rođendansku zabavu, te razveseliti Vaše dete sa nekim iznenađenjem.
Piće za odrasle poručuje se isključivo iz našeg šanka u kafiću.

* I ovaj paket će u letnjem periodu: od 01.06.2013. do 01.09.2013. važiti za svaki dan, odnosno biće jedini u ponudi O-KLUB-a.

RODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraoniceRODJENDAONICA O - KLUB Dečije igraonice